Leon Cup(i)ra :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel yorumunuz ıcın tesekkur ederım 🙂 Doğukandan aldık bayrağı aynı şekılde bakmaya dewam edicem inş. 🙂 Nazara ınanırmsınz bılmem ama 24 saat dolmadan bursa polisinden hoş geldın hediyesını aldım 🙂

bende cupramı bursaya vermistım suan ARU plakalı beyaz olan ..ben burda komple düz boru ile dolaşıyodum..yeşilköydeki plislerle akraba olmuştuk artık..nedemek istediğini çok iyi anlıyorum yani 😀

inşallah kazasız dertsiz polissiz güle güle binersin kardeşim maşallah araç çok güzel kem gözlerin de gözü çıksın

Eyw abım sağolsn. yüce rabbım kaza bela ve polis şerrınden korusun bız 😛

bende cupramı bursaya vermistım suan ARU plakalı beyaz olan ..ben burda komple düz boru ile dolaşıyodum..yeşilköydeki plislerle akraba olmuştuk artık..nedemek istediğini çok iyi anlıyorum yani 😀

Hımm demek sız sattınz o cuprayıda 🙂 gecen gun arkdsım söyluyodu beyaz cupra var dıye 🙂 ya aslnda 7 aydır bursa gıbı bıyerde Type-R'la gezıyorum bılıyosunz onların sesı cupralardan daha fazla 1 kere bıle polıs durdurmadı ama bunda dakıka 1 gol 1 😀

Eyw abım sağolsn. yüce rabbım kaza bela ve polis şerrınden korusun bız 😛

Hımm demek sız sattınz o cuprayıda 🙂 gecen gun arkdsım söyluyodu beyaz cupra var dıye 🙂 ya aslnda 7 aydır bursa gıbı bıyerde Type-R'la gezıyorum bılıyosunz onların sesı cupralardan daha fazla 1 kere bıle polıs durdurmadı ama bunda dakıka 1 gol 1 😀

kısmet işte 😀 cezasız kullanmanı dilerim..aracının kevındayken kımsede olmayan kadran vıdeolarını ıstersen gonderırım sana bı ara 😀

kevın'dakı hali ile şimdi hali arasında dağlar kadar fark var...dogukan araca cok guzel bakmıs..kazasız belasız kullanman dılegı ıle güzel yürüyen cupralaradan 🙂

Kevın arabaya bakmıyoduki araba kendine gelmiş bee Kevındayken araba yalvarıyodu beni kurtarın diye 🙂

Hayırlı olsun Erbay kazasız belasız kullanman dileği ilee

Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz sorunsuz binmeyi nasip etsin insallah

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt