Eibach 3 veya 5 lik konfor sıkıntın olmaz 3 yıldır kullanıyorum hiç şikayetim yokLeon FR (mk3-5f) için spor yay tavsiyeniz hangi markadır sebebinide söylerseniz daha çok yardımcı olursunuz?
Vogtland/Eibach(Sportline/Pro-kit)/HR/Ultra Racing
başkanım nasılsın 🙂 ne sorcam sana bende 5 lik eibach araştırıyorum da şimdi tek kafama takılan olay şu ben sonuçta ailemle biniyorum araca yerı gelıyor 3 kısı yerı gelıyor 5 kişi 5 lik sıkıntı yaratmaz dımı 😀 bide bana söyle yaylı aracının fotosunu bi atsan da gorsem sana zahmet basgan..allaha emanetsin..Eibach 3 veya 5 lik konfor sıkıntın olmaz 3 yıldır kullanıyorum hiç şikayetim yok
kurye ile elden teslime verildi
Bende senin gibi genelde dolu geziyorum ve eşim kullanıyor hafta içleri ben bu durumu göze alıp 3lük aldımbaşkanım nasılsın 🙂 ne sorcam sana bende 5 lik eibach araştırıyorum da şimdi tek kafama takılan olay şu ben sonuçta ailemle biniyorum araca yerı gelıyor 3 kısı yerı gelıyor 5 kişi 5 lik sıkıntı yaratmaz dımı 😀 bide bana söyle yaylı aracının fotosunu bi atsan da gorsem sana zahmet basgan..allaha emanetsin..
kardes bende cok arastırdım bana da hep eibach 5 lik dediler
başkan 3luklere bakayım ozmn ...bana yandan aracın resımlerını gonderme sansınız olursa memnun olurum 🙂Bu arada yazmayı unuttum alacağınız yayın dizel mi benzin mi olduğuna dikkat edin
kurye ile elden teslime verildi