kfy
Administrator
Arka koltugu nasil sokebilirim.Bilen varmi acaba.Arka koltugun altinda olan benzin pompasi rolantide calisirken ses yapiyor.bu kisima izolasyon yapmak istiyorum.
arızalı olabilirmi?
Arka koltugu nasil sokebilirim.Bilen varmi acaba.Arka koltugun altinda olan benzin pompasi rolantide calisirken ses yapiyor.bu kisima izolasyon yapmak istiyorum.
once sızı bır tanısaydık hos olurdu ....arkadaşlar 1.2 tsı leon aracımı aldım.sormak istediğim soru,araç belli bir hıza ulaşınca kapılar otomatik kitlenmiyor mu yoksa bunun bir ayarı mı var?2.sorum ise yol bilgisayarında sadece anlık değerler veriliyor.sürekli yakıt değerlerine nereden ulaşabiliyoruz.bende sadece aracı 2 saate kadar olan kullanımlarda değerler görünüyor.yani toplam km sayacı gibi toplam sarfiyat ortalaması da olması gerekmez mi?saygılar.
arkadaşlar 1.2 tsı leon aracımı aldım.sormak istediğim soru,araç belli bir hıza ulaşınca kapılar otomatik kitlenmiyor mu yoksa bunun bir ayarı mı var?2.sorum ise yol bilgisayarında sadece anlık değerler veriliyor.sürekli yakıt değerlerine nereden ulaşabiliyoruz.bende sadece aracı 2 saate kadar olan kullanımlarda değerler görünüyor.yani toplam km sayacı gibi toplam sarfiyat ortalaması da olması gerekmez mi?saygılar.