o videodaki leonda sadece hangi viteste olduğunu gösteriyor ok işareti olmamasının sebebini bilmiyorum ama benim 2011 1,4 tsı aynı sistemde çalışıyor ve hangi viteste olduğunu, vites düşürüp arttırman gerektiğini gösteriyor sistem olarak videodaki golfle aynı değil golfte kaçıncı vitese atmanı gerektiğini gösteriyor ve misal 3. vitestesin yuklendin araca direkt 5, vites uyarısı çıkıyor ama bizim leonlarda 3. vitestesin yuklendin senin sürüş sitiline göre yeri gelince 5bin devire kadar hiçbir işaret çıkmıyor yeri gelince 1600 devirlerde vites değişim uyarısı veriyor ama golfteki gibi değil sadece bulunduğun vitesin yanında bir ok çıkıyor araç sadece ok işaretini gösteriyor sen kaça yukseltirsen yukselt ister 4 ister 5 ister 6ya at beni iplemez diyor 🙂 yazılan yorumlardan anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar bu özelliğin işe yaradığını düşünüyorlar ve kendi araçlarında bulunmamasını pek hoş karşılamıyorlar sevgili 2010 kasa leon sahibi arkadaşlar emin olun hiçde kafaya takılcak bir extra değil hem seni çok yanlış yönlendiriyor(5, viteste 1600 1700 devirde hafif rampa tırmanıyosun otoyolda ve vites değiştirme uyarısı geliyor 6. vitese çekiyosun aracı araç iyice gaza abanmadan gitmiyor ben ne anladım böyle ekonomiden gaza dibine kadar asılcaksam zaten yuksek vitese geçmem vites yukseltip gaza az bastığındada araç çekmiyor zaten) hemde zaten araç kullanmayı bilen ve sürüş sırasında hangi viteste olduğunu unutacak kadar yeni bi söför olmadığın surece kafanı çevirip o ekrana bakma ihtiyacı bile hissetmiyorsun..