Lastik secimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byefsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lastik seciminiz ve neden tercih ettiniz

• Bridgestone

Kullanılan: 35 25.0%
  • Lassa

Kullanılan: 8 5.7%
  • Kumho

Kullanılan: 11 7.9%
  • Dunlop

Kullanılan: 18 12.9%
  • Michelin

Kullanılan: 39 27.9%
  • Syron

Kullanılan: 0 0.0%
  • Goodyear

Kullanılan: 4 2.9%
  • Continental

Kullanılan: 9 6.4%
  • yokohama

Kullanılan: 3 2.1%
  • Pirelli

Kullanılan: 13 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peder arabayı aldıgımda , marshal taktırdı bana elimde olmasada taktık işte 🙁 3000 km oldu kış - yağmur - çamur - karda hep sürdüm bakalım hala kullanıyorum .... kotu bi marka tercihi yapmak zozrunda kaldım babam yuzunden ama kullanıyoruz işte ... performans'a gerek yok , güvenlik önemli !

Arabamın ustunde pirelli p7 gelmiş onceki cupralarda bridgestone var dı 🙁

araban geldi ya ona şükret bence safa 😀 hayırlı olsun kardeşim

ben lastikleri yeni değiştirdim 400 km oldu daha tam kıvamını almadı ama yol tutuş açısından memnunum şimdilik. lastiklerimin markası Kumho Ecsta 225/40/18. tavsiye edeceğim lastik; Hankook Ventus Evo V12 ödül almış bi lastik 0 ses, efsane yol tutuş, az tüketim diye duydum 🙂

Yakıt tüketimini azalttığı ve yol sesini iç mekana hiç almadığı için Michelin Energy saver greenX diyorum ve kullanıyorum 🙂

bridgestone ve michelin başı çekiyor, SCW gerçekten aracına önem gösteriyor.

bence bridgeston re 050 adrenalin alternatif olarak dunlop sp sport max olabilir

araban geldi ya ona şükret bence safa 😀 hayırlı olsun kardeşim

ben lastikleri yeni değiştirdim 400 km oldu daha tam kıvamını almadı ama yol tutuş açısından memnunum şimdilik. lastiklerimin markası Kumho Ecsta 225/40/18. tavsiye edeceğim lastik; Hankook Ventus Evo V12 ödül almış bi lastik 0 ses, efsane yol tutuş, az tüketim diye duydum 🙂

Sağol efecim aynen bende ole yapcam pekte kötü değil Pirelli p7 aslında

ben oylama yapamadım..çünkü benim lastiğim orda yok..aracı aldığımda üzerinde federal yönlü lastik vardı..2 si yeni 2 si eski idi sonra biri yarıldı 4 tane yeni aldım..
nexen n6000 var şu an üstünde

Michelin Pilot Sport 3 kullanıyorum kendi aracımda, memnunum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt