benim bu kumholarla ölmemem bi mucizami acaba yaa...nası araba kullandığımı bilenler bilir.benim arabamın arkasını bıraktığını gören olmuşmu,yoldan çıktığını yada savrulduğunu ? ben ölmediysem iyidir iyi 😀😀😀
kumho ecsta supra 712 225x35x19
bilal bak 2 tane sabit pirelli kullanicisi,pirelliden sonra kumho kullaninca yorum ayni olmuş..
kumho dışında iyi bir lastik dene ayni jant-amortisör-yay kombinasyonunla o zaman farkı anlayacaksın.
Alfa 147 kullanan bir arkadaşımız vardı.18" almıştı.çok sert kullanırdı..hep uyardık kumho takma sakın diye...ama nafile taktı...sabiha gökçen yolunda 160 km hizla giderken sert hareketler yaptı ve yoldan çıkıp kaza yaptı ve malesef şu an aramızda değil.
Bence kumholarla bir kaç kaza yapmak tesadüf değil,sert kullanıp hala yaşiyor olman da sevindirici..Lastiklerin bitmeye yakınsa bence güzel bir lastikle değiştir abi.Aramizdan kimsenin kötü haberini duymak istemem.
Adam akıllı kış gelmeden kesinlikle kumhoları çıkarıp 100-200 liraya satacağim.Yoksa bu kış ben de mutlaka bir kazaya karişacağimi biliyorum.
---------- Post added at 08:39 ---------- Previous post was at 08:38 ----------
1 sene oldu lastikler hala iyi ama..
zaten 2 sene bi set lastiğin ömrü gerçi yağmurlar daha tam olarak başlamadı..
o zaman görücem hafif erimiş P7'ler ne oluyo.. 🙂
ön arka yaptirdin mi?
yaptirmadiysan kış başında hemen yaptır...
pirelli p7ye ne kadar sert iğrenç bi lastik dediysem de yağmur da falan sonuna kadar zorladiğimda yine tutuyodu yolu,ya da toplanabilecek ufak kaydirmalar yaptiriyordu.Hiç sıkıntı yaşamadım.
Sende yaşamazsin emin ol.Konfordan yana sıkıntın yoksa devam pirelliyle =)