Koltuk kafalığı Acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad sen boşver Burağı o fantezi yapiyor 😀 Onun iç tarafında ( tamamen çıkmasını engelleyen yada en alt seviyede sıkı oturmasını sağlayan) adına Sekman dediğimiz bir parça var. Onunla ilgili bir sıkıntı olmuştur. Tahminim bu yönde 😀

Ama Burağın dediklerinden dolayı şüpheye düştüysen bilemiyeceğim 😀 😀

allahım hala guluyorum ya bızden sonrakı yorumlarda bomba arkadaş burda hıç akıllımız yokmu hepmızmı delıyız😱sabah ve gece kopmama tek sebeb bu koltuk kafalık muhabbeti oldu 🙂

Arkdaslar burda ne konusuluyor anliyamadim daha once aciklama yaptim tamamiyle coocuklarin asilmasi bu cocuklar yapmis eski arac sahibinin cocuklari diyelim cogu yasli insanlar arabaya binerken o basliga tutuluyor bunu cok net biliyorum konuyu koyu bir tarafa cekmeniz isin esbirisi dir sanirim ama Benim dedigimin disinda hicbir sey o koltugun kafasini oynatacak sebebepe. Girmez ! Saygilarimla umarim prglem duzelir abi hayirli gunler

ceylan ayrı bı dunyada bakmıssın 🙂 sabah sabahy bı sen bıde burak benı oldurdunuz gulmekten🙂🙂🙂

Abi yerinde olsam o koltugu soker atardim cupra koltuk takardim birtane inadina 😀

Dimi ne güzelde yazmışsınız öyle sök at yenisi gelsin.Hemde cupra koltuk uyar..

Atmisken cupra koltuk inadina inadina iyi olur diye dedim yorumlar aldi basini gidiyor 😉 yoksa

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt