Koltuk kafalığı Acil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
servisden yenisini almalısınız çıkmacılarda aynı kumaşla bulmak zor olacaktır

arabayı iade edin puhahapuhahapuhaha

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

araç ikinci else genelde çocuklar arkaya oturken direk oradan tuuyorlar ve zamanla aşınma olabiliyor eğer sıfırsa ciddi sorunu var servise sormak gerekir 😳

Ya varya koptum yemin ederim yaa alemsiniz🙂))))) seviyorum scw ailemi🙂)

Düşününce sıkıntılı bir durum 🙂
Koltuk başığını yerinden çıkarıp başlığa giren kısımlar sökülebilirmi bir bakın. Muhtemelen başlığın iç tarafında vidalı bir sistem vardır, artık ne şekilde ileri geri gittiyse gevşemiş olabilir 🙂
Sökülebilir bir parça yoksa döşemeciye gidin dikiş yerlerinden söküp baksın sıkılacak bir yer varsa sıkar orjinal şekilde geri diker.

Burak süpersin.Yani koltukların ağzı olsada konuşsamı diyorsunuz. 🙂

aynen ole dıyorum dostum senın arabayı komple bır ıc dıs yıka anladın sen onu dostum 😀 ama sen bır baska aracın kafalıgıyla senınkını bı degıstır bakım eger ondada sıkıntı olursa ıcten bır sıkıntı vardır ozamnda pert olmus bır aracla koltukları degıstırsınız😀 bende secenek tukendı aklıma gelen bunlar

[MENTION=23360]atay78[/MENTION] valla varya gulmekten sandalyeden düşecektim koptum ya ne alem insansın🙂)

[MENTION=26834]LEONSS[/MENTION] baya sıkıntılı biz burda guluoruz ya kusura bakma🙂 aracın kafası umarım düzelir🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt