Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim fotoğraf makinası daha Erya nın önünde tırtladı iş bu sebepler neredeyse tüm çekimleri Ömercan ın makine ile yaptım o yüzden resimleri Ömercan dan bekleyeceğiz (ki yandık bu sebeple) olmadı Ömercan sen yarın kartı bana getir reader dan bütün resimleri benim flash belleğe atarız yarın akşam siteye koymuş olurum
valla bende telsız var bundan sonrakılerde camcar olmayı dusunuyoruz mahsuru yoksa hem fotografcı ben benım ıcın sorun olucagını sanmam kı sorun olursa dıle getırır herkes o ıstede telsız cok rahatlatıyor
bu konvoy güvenliği konusu açılmışken artık daha rahat ve dikkatli olabiliriz. trafik kurallarını hiç kimse ihlal etmesin konvoydan kopacam diye ışıklardan falan da kural ihlali yapmayın. Hatta konvoy güvenliği için yeşilden sarıya geçtiği anda direk durun, bugün ben sarıyı gördüğüm anda durdum çevremdekilerin de direk durması çok keyifliydi. Artık tek sıra halinde gidebiliriz, dönüşlerde yığılma ve kopmalar, trafiği engellemeler de yaşanmamış olur🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.