ismaiL
Kayıtlı Üye
Tamam Golf daha iyi bittimi...
Dou golf iyi dersen bitmez bu tartışma kardeşim 🙂 Golf iyi leon kötü dyeceksin bitecek 😀
Tamam Golf daha iyi bittimi...
Bakın işte kendi ağzınızla yakalandınız.Bizim kimsenin arabasını kötülediğimiz yok zaten bu devirde kötü araba diye birşey kalmadı.Golf daha ağır başlı bir tasarıma sahip yüksek kalite ve donanım sunuyor.Leon ise daha sportif bir tasarıma sahip yani gençlere hitap eden tipten Leon'un en fullü fiyatına Golf'ün başlangıç paketini alabiliyorsunuz.Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum
Bir ''Türkçe''ci olarak bu cümlenden de asıl fanatikliği senin yaptığını söyleyebilirim.Şunu kabul etmelisin ''Vw Hatasız Değildir'' yada ''Vw arabadan hiçbir zaman ses gelmez''. Bütün arabalardan (Mercedes,Audi,Bmw,Porsche) hepsinin belli kusurları vardır.Alp'in babasının passatından tıkırtı gelmesi bütün passatları kötü yapmaz ya da sizin jettanın tıkırdamaması bütün jettaları iyi yapmaz.
Bakın işte kendi ağzınızla yakalandınız.Bizim kimsenin arabasını kötülediğimiz yok zaten bu devirde kötü araba diye birşey kalmadı.Golf daha ağır başlı bir tasarıma sahip yüksek kalite ve donanım sunuyor.Leon ise daha sportif bir tasarıma sahip yani gençlere hitap eden tipten Leon'un en fullü fiyatına Golf'ün başlangıç paketini alabiliyorsunuz.Ne demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum
Ne zaman bir tartışmaya girsem Emre abi beni hep yalnız bırakıp kaçıyor nereye gittin yine Emre abi 😀
ömer yiğit imzan büyük..
Evet anladım. GOLF le insanları kazıklıyorlar ve biz de kazıklandık. Bom boş arabalara dünya kadar para bayıldık. Mesela leon ların makyajlıları için de bunu diyebilirim. Ne de olsa DOĞUŞ POLİTİKASI. NASIL OLSA SATILIYOR NEDEN OPSİYONA SOKMAYIM........