Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence siz şöyle bir şey yapın. Facebook ta bir grup açın. SEAT DÜŞMANI olarak. Ve orada eminim 1 milyon kişiyi bu sabit fikriniz ile toplarsınız🙂

(SEAT SEVMEYENİN BU SİTEDE NE İŞİ VAR ONU DA ANLAMIŞ DEĞİLİM)

bunu senmi seçiyorsn kim seviyor kim sevmiyor

senin haddinemi düşüyor bu

Mehmet abicim bizim arabamızda 2006 model Jetta 4 yaşında araba iç mekanda hiç bir ses tıkırtı yok.Fakat Yunus Emre(mayham85)in almış olduğu 0 km Leon'da daha 1 yaşında bile olmayan arabada sol arka kapısından tıkırtılar geliyor diyor.Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur.Seat için kalite devri 2005 yılında sonra erdi.

---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

🙂 Ne hikmetse eski bir Golf V ve şuan Leon sahibi olan mayham85 sizle aynı düşüncede değil ?

Demekki hiç sport up a binmemiş...

siz tartışmayı beceremiyomusunuz ? tartışmak kelimesi diyince aklınıza kavga etmek didişmek mi gelir sadece.tartışmanında boyutları şekilleri vardır.ama nedense biz sadece bi tarafı üzerinde uzman ibi görünüyoruz.meziyet gerektirmeyen tarafı üzerinde.sizdeki bu hırs bu inat nedir anlayamıyorum.mademki karşınızdaki insanın fikirlerine değer vermiyosunuz ozaman ne diye tartışma yada karşılaştırma konusu açıyosunuz.nası olsa yorumlayanların fikirlerini önemsemiyor,söylenilenleri dinlemiyosunuz.sadece kendi fikrinizi beyan ediyor karşınızdakine empoze etmeye çalışıyosunuz.yetmiyor bide birbirinize hakaret etmeye başlıyosunuz.
bana sonunda bu konu kapansın bu konu kitlensin diyeceğiniz konular açmayın.yok açıyosanız konuyu o boyuta getirmeyin....

Mehmet abicim bizim arabamızda 2006 model Jetta 4 yaşında araba iç mekanda hiç bir ses tıkırtı yok.Fakat Yunus Emre(mayham85)in almış olduğu 0 km Leon'da daha 1 yaşında bile olmayan arabada sol arka kapısından tıkırtılar geliyor diyor.Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur.Seat için kalite devri 2005 yılında sonra erdi.

🙂 Ne hikmetse eski bir Golf V ve şuan Leon sahibi olan mayham85 sizle aynı düşüncede değil ?

Peki golf aldığınızda tıkırtı gelmeyeceğinin garantisi varmı? Yada jettanızdan tıkırtı gelmemesi bütün jettalardan tıkırtı gelmeyeceği anlamına mı geliyor?

Ömer benim babamda 2008 Passat Exelusive 2.0TDI var. O araçdan tıkırtı geliyor buna ne diyeceksin?

siz tartışmayı beceremiyomusunuz ? Tartışmak kelimesi diyince aklınıza kavga etmek didişmek mi gelir sadece.tartışmanında boyutları şekilleri vardır.ama nedense biz sadece bi tarafı üzerinde uzman ibi görünüyoruz.meziyet gerektirmeyen tarafı üzerinde.sizdeki bu hırs bu inat nedir anlayamıyorum.mademki karşınızdaki insanın fikirlerine değer vermiyosunuz ozaman ne diye tartışma yada karşılaştırma konusu açıyosunuz.nası olsa yorumlayanların fikirlerini önemsemiyor,söylenilenleri dinlemiyosunuz.sadece kendi fikrinizi beyan ediyor karşınızdakine empoze etmeye çalışıyosunuz.yetmiyor bide birbirinize hakaret etmeye başlıyosunuz.
Bana sonunda bu konu kapansın bu konu kitlensin diyeceğiniz konular açmayın.yok açıyosanız konuyu o boyuta getirmeyin....

+999999999999999..

siz tartışmayı beceremiyomusunuz ? tartışmak kelimesi diyince aklınıza kavga etmek didişmek mi gelir sadece.tartışmanında boyutları şekilleri vardır.ama nedense biz sadece bi tarafı üzerinde uzman ibi görünüyoruz.meziyet gerektirmeyen tarafı üzerinde.sizdeki bu hırs bu inat nedir anlayamıyorum.mademki karşınızdaki insanın fikirlerine değer vermiyosunuz ozaman ne diye tartışma yada karşılaştırma konusu açıyosunuz.nası olsa yorumlayanların fikirlerini önemsemiyor,söylenilenleri dinlemiyosunuz.sadece kendi fikrinizi beyan ediyor karşınızdakine empoze etmeye çalışıyosunuz.yetmiyor bide birbirinize hakaret etmeye başlıyosunuz.
bana sonunda bu konu kapansın bu konu kitlensin diyeceğiniz konular açmayın.yok açıyosanız konuyu o boyuta getirmeyin....

Aynen abi.Ortada bir tartışma varsa karşı tarafında haklı olduğu yanları kabul etmek onlarında düşüncelerine saygı duymak gerekir.Eğer duyulmuyorsa bu tartışma değil; ''atışma'' dan ibarettir.

Bendende bir +99999999999.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt