Jetta(Golf)Leon Karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem kalite hem yüksek donanım hemde düşük fiyatı bir arada istersen olmaz.Kalite istiyorsan açıcaksın kesenin azını.Donanımlar zaten çok para etmiyor bugün Hız sabitleyici 250-300 tlye yağmur-far-park sensörleri 3ü bir arada 150-200 tlye takılabiliyor.Yani donanım takılır takılmasına ama kalite ? Seat yüksek donanım sunuyor fakat kalite ve seat ikisi bir araya gelemicek iki cümle sanırım

Doğuşun yüzünden Golf Bitmiştir demişsiniz bugün hangi marka C sınıfındaki bir araçda Ön Park sensörü 6.5 inç büyüklüğünde RCD 510 renkli dokunmatik ekran teyp 6'lı CD çalar gündüz farları ve daha fazlasını bir arada sunuyor ?

omer kalıte dıyorsunda leonun paracaları motor yuruyen ıvır zıvır olsun vw seat skoda audı hep aynı parcaları kullanıyorr bırebır oturuyorlar bu durumda bırbırlerınden nasıl kalıtelı oluyorlar hatta seatın butun parcalarında vw audı amblemı kodu var benım aracımda bu boyle

omer kalıte dıyorsunda leonun paracaları motor yuruyen ıvır zıvır olsun vw seat skoda audı hep aynı parcaları kullanıyorr bırebır oturuyorlar bu durumda bırbırlerınden nasıl kalıtelı oluyorlar hatta seatın butun parcalarında vw audı amblemı kodu var benım aracımda bu boyle

işte eleştirinin temel noktasıda bu abi. seat eski seat deil. eskiden ne kadar 1-1 ise bugn 1-0,7 gibi bir şey. ilerleyeceği yerde geriliyor.

Bu konunun sonu hiç iyi yerlere gitmiyor şu anda buraya kötü bir şeyler yazmıyorsam bu benim terbiyemle ilgilidir. Bu şekilde konuşma hakkını size kim veriyor ya ne sanıyorsunuz ki kendinizi hayret bir şey yok yalanmış yok sallamaymış. Akşam akşam töbe töbe ya.........................................................jettanın üzerine araba yok(hehe)................istedğiniz buysa rahat edin. oldumu şimdi

Mehmet abicim öncelikle iyi geceler.

Volkswagen ile Seat'ın tek ortak yanı aynı motorları ve aynı alt yapıyı kullanması iç ve dış tasarımdaki işçilik malzeme plastik kalitesini karşılaştırdığında ne demek istediğimi sanırım anlarsın

Doğuş bu donanımdan çalmayla çırpmayla golfü benim gözümde sıfırın altına düşürdü. Golf 6 almaya gittiğimizde trend modeli 38 milyardı ve bomboş bir araçtı. Allahıma şükür ediyorum iyiki ellerinde golf 6 yoktuda LEON a yöneldim. Şu zamana kadar ne kadar çok zamanımı boş arabalarla harcamışım. KEŞKE LEONU DAHA ÖNCE KEŞFEDEBİLSEYDİM...GOLF BENİM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR. İSTERSE GOLF 15 ÇIKSIN LEONDAN SONRA GOLF ALMAM. VE BUNUN TEK SORUMLUSU DOĞUŞTUR...

Katılıyorum.

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

Katılıyorum

Bu konunun sonu hiç iyi yerlere gitmiyor şu anda buraya kötü bir şeyler yazmıyorsam bu benim terbiyemle ilgilidir. Bu şekilde konuşma hakkını size kim veriyor ya ne sanıyorsunuz ki kendinizi hayret bir şey yok yalanmış yok sallamaymış...

hakan aynı şekilde seninde karşındakilere boş insan gibi şahsa yönelik cümleler kullanma hakkın yok.tartışmaları kişiselleştirmeyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt