tadı kaçmaya başladı bu muhabbetin.sürekli aynı şeyleri okumaktan sıkıldım...
Doğuş bu donanımdan çalmayla çırpmayla golfü benim gözümde sıfırın altına düşürdü. Golf 6 almaya gittiğimizde trend modeli 38 milyardı ve bomboş bir araçtı. Allahıma şükür ediyorum iyiki ellerinde golf 6 yoktuda LEON a yöneldim. Şu zamana kadar ne kadar çok zamanımı boş arabalarla harcamışım. KEŞKE LEONU DAHA ÖNCE KEŞFEDEBİLSEYDİM...GOLF BENİM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR. İSTERSE GOLF 15 ÇIKSIN LEONDAN SONRA GOLF ALMAM. VE BUNUN TEK SORUMLUSU DOĞUŞTUR...
doğuşmu yoksa o arabanın gerçek bedelimi?
golfe binip o arabayı özel kılanın ne olduğunu görmekten bile aciz adamlar kalkıpta yorum yapmasın.
leonda her bir halttan çalınmış iliklerinme kadar soyulmş bırakta ucuz olsn.
Hem kalite hem yüksek donanım hemde düşük fiyatı bir arada istersen olmaz.Kalite istiyorsan açıcaksın kesenin azını.Donanımlar zaten çok para etmiyor bugün Hız sabitleyici 250-300 tlye yağmur-far-park sensörleri 3ü bir arada 150-200 tlye takılabiliyor.Yani donanım takılır takılmasına ama kalite ? Seat yüksek donanım sunuyor fakat kalite ve seat ikisi bir araya gelemicek iki kelime sanırım.Seat'a kötü bir marka demiyorum ama şunu unutmayalım ki bugün Seat'ın arkasında Volkswagen olmasaydı Seat'ın Lada Tata gibi markalardan hiç bir farkı kalmıcaktı ve şuan kimse dönüp arkasına bile bakmazdı.Aynı şey Skoda içinde geçerli bugün bir 10-11 yıl öncesindeki Skoda'ya bakın birde 10-11 yıl sonraki Skoda'ya bakın.Skoda kendini çok geliştirdi bunu Volkswagen sayesinde bu grup içinde kalite olarak sıralıcak olursak Audi>VW>Skoda>Seat diye sıralanır.Doğuş bu donanımdan çalmayla çırpmayla golfü benim gözümde sıfırın altına düşürdü. Golf 6 almaya gittiğimizde trend modeli 38 milyardı ve bomboş bir araçtı. Allahıma şükür ediyorum iyiki golf 6 yoktuda LEONU keşfettim. Şu zamana kadar ne kadar çok zamanımı boş arabayla harcamışım. KEŞKE LEONU DAHA ÖNCE KEŞFEDEBİLSEYDİM...GOLF BENİM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR. VE BUNUN TEK SORUMLUSU DOĞUŞTUR...
doğuşmu yoksa o arabanın gerçek bedelimi?
golfe binip o arabayı özel kılanın ne olduğunu görmekten bile aciz adamlar kalkıpta yorum yapmasın.
leonda her bir halttan çalınmış iliklerinme kadar soyulmş bırakta ucuz olsn.
emre yazdıklarına dikkat et.kimse kimsenin hakkında aciz deme yetisine sahip değil...!
Emre abiye Golf'ü kötüledin mi isyan çıkarır forumu başımıza yıkar valla 😀yunus emre acız adamlar lafı bıraz agır kacıyor sakın ol bence
Emre abiye Golf'ü kötüledin mi isyan çıkarır forumu başımıza yıkar valla 😀