mayham85
Kayıtlı Üye
Yunus VW'nin Seat'ı marka grubunda nereye yerleştirdiğini biliyosun dimi kardeşim..
sportif yüzü.. 🙂 😉
ama YÜZÜ diyorsn 🙂 görüntüde kalıo o dediğin 😛
Yunus VW'nin Seat'ı marka grubunda nereye yerleştirdiğini biliyosun dimi kardeşim..
sportif yüzü.. 🙂 😉
yukarıdaki listede saydıklarımın kaç tanesi makyajsızda var.🙂 olayın arabamla alakası yok.
sen boşunu aldın demek sadece bahane olur gerçekleri gizlemez.
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
hangi açıdan daha iyi kanıtlarmısın alpcim. şase motor direksiyon servosu debriyajı herşey aynı. daha sert konforsuz süspansiyon takınca araba daha iyi dinamik sahibi olmaz olmaz.
kesinlikle mk1. özellikle iç aksam.
yok elestırmıyoruz lakap da takdıgımız yokda ...ben merak ettım nıe leon aldın almadan önce test surusune cıkabılıyosun özellıklerınıde bılıyosun arastırabılıyosun ..
ama YÜZÜ diyorsn 🙂 görüntüde kalıo o dediğin 😛
bence abartıyorsun yunus bunu cidden..çok çok güzel mk1 ler ama objektif olan kimse de 2 arabaya stock haldeyken bakınca bu daha sportif duruyor demez
yavrum daha sert süspansiyon daha sert bi gövde 40K Lira'lık bi arabada alabileceiğin en sportif şeydir zaten yürüyen olarak geri kalan da tasarımla tamamlanır..Porsche değil ki bu naaptın olm.. 😀
sportifliğe ne açıdan baktığın ile alakalı. 🙂
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
sportifliğe ne açıdan baktığın ile alakalı. 🙂
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
daha sertine bindim merak etme 😀
leonun eksiği var dediysek o kadarda değil nan 😀
en azndan sertliğin faydası var. birde kütük gibi araba yapıp yol tutturamıyan markalar var 😀
Emre mesela mk2 arkalarda bağımsız süspansiyon olup mk1 de olmaması gibi 😉
Yunus'um insanların nedense bayıldığı A3 aynı donanım ve motorla 75K Lira mıydı neydi..hade lan dedim adama..Golf desen ben oldum olası pek sevemedim zaten..bi ruhu varmış gibi gelmiyo bana özellikle son kasanın..
tamamen objektif söylüyorum çünkü ben arabamı Leon olduğu için değil motoru için aldım ve dönüp bakıyorum mükemmel bi seçim yapmışım..
sen yapmamışın önce git kendine bijon al sen.. 😀