Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eve dönmeden bi uğrym dedim nerden uğradım...Resmen dibim düştü 8*19 rs6 ları arabaya tutunca 🙂 Kafam çok karıştı.19'' cidden bi ayrı duruyo...Alıcam galiba bunları...
Mert yetmedi daha da yaktıracam diyorsun yani. Bu halini bozma be aga, yeterli bence gayet hoş. Boyama fikrini sevdim, değişim fikrini sevmedim. Bence içerde de konfor yada spora yönelik değişime git derim.
Mert siyah ton yaparsan jantları 19" için birde lastik masrafına girmezsin. Görüntü olarak da seni tatmin edecektir emin ol. 19 jantta yok lastiğim balon yaptı yok sertleşti yok jantım eğildi daha fazla yakmaya başladım gibi bi dünya ekstralara hazır ol. İstediğin kadar titiz ol ama TR'de yaşıyorsun bunu unutma.
kafam çok karıştı be abi...eskiden 18 janta yuh derdik şimdi 19-20 leri göre göre bide yanına koyunca ufak geliyo bizimkiler 🙂 şöle bişey var boyatırsam cebimden 200 çıkıcak...19 a geçersem 1000 çıkıcak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.