Jantlarımı parlak siyaha boyatsam???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MRA 23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok be yiğit...söylediklerinin ikiside çok sevdğm renkler fakat...araba mat beyaz be parlak siyahtan oluşuyo...her ayrıntısında böle 2 rengin dışına çımıycam...o yuzden şmdi katıksız beyaz olnca gri jantlar sanki sırıtıyo gbi gelyo...siyah camlarla fln güzel olcak gbi sanki...

http://www.finishlinewheels.com/specimg/Charger Gun Metal8DE76.jpg

bu tarz bi renk ya da biraz açığı güzel olur bence..
bu arada 2 rengin dışına çıkmak istememeni anlıyorum ama uyumlu bi renk olduktan sonra 2'li kombinasyondan daha güzel olur araban..

bak bu fotoda da biraz farklı ama bence hoş durcak bi yaklaşımla bordo-kırmızı geçişleri olan bi motor var..ara tonlardan birini seçip vernik midir artık ne kullanıyolarsa bol bol parlayacak şekilde hazırlanırsa güzel olur..

DSCN3467.jpg

farklı bi bakş açısı aslnda da...bnm kfmda o kdr çok fkirler tasarmlar varki ama malesef yurdum sanayisindeki ustalarımı düşünerek düz olsun sağlam olsun mantğı var...yoksa bu iş bi sanat 😉

bence o zaman kafandakileri nasıl gerçeğe dökeceğini bul abi..
neresi sana yaparız derken güven veriyosa o raydan git derim.. 🙂

mert senle tanıstıkmı hatırlamıyorum 🙂 sımdıye kadar yaptırmır olman lazımdı sıyahı bence 🙂

yok erhan tanışmadık senle... 🙂 kafam karıştı bilmiyorum walla herkes ayrı bişey sölüyo...ama 3.sayfadaki 19 rs6 lar fena karıştırdı beni

19 dmi emrah seninkilerde...herkodan mı aldın sen peki?

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,996Kullanıcılar
Geri
Üst Alt