Jant işini tek başıma halledemedim kafayı yedim yardım edin :)

ck fıyatı tane basına 1000lıra haberın olsun ... turkıyeye gelmesı ıcınde beklıceksın 3 ay gıbı bır sure onun dısında ben yerınde olsam takmıstım o.z'u ...

ya butun sayfaları tek tek okudum . sana hayırlısı olsun bence doğu seçim yapmışsın.

ikinci olarak. arabama cupra tampon vs taktırayım diyodum şimdi gerçekten de soğudum🙂 ozellikle Kurtbil abinin yorumlarından sonra.
onun yerine paramı janta yatırayım diye düşünüyorum. siz jantları nereden alacaksınız? fiyat konuştunuz mu?

Yiğidim bana bir OZ bulur musun kardeşim rica etsem🙂

ben gaziantepte kalıom burda jantı bulamadım 29 ekimde istanbula gelicem auto show için geldigimde hem janta bakıcam hemde supersprint eksoz alıcam 😀

1-ucuzunu
2-en hafifini
3-en sağlamı
4-arabanda güzel duranı
bunlara hangisi uyuyorsa beğendiklerin arasında onu seç
üşenme ayakkabıcıda ayakkabı değiştirir gibi tak çıkar varsa böyle bir alternatif..
ama yayları taktın mı..takmadıysan yayları tak..sonra jantları dene..

o sıra tersinden işler ama Varol abim.. 🙂

tampon konusuna katılmıyorum çünkü Leon'da stock ön tampon değiştirilmedikçe araca yeni bi yüz katmak imkansız..
belki stock tamponlar farklılık yaratabilir madem çok var deniyosa ama daha güzel durması..şaka herhalde.. 🙂

ya butun sayfaları tek tek okudum . sana hayırlısı olsun bence doğu seçim yapmışsın.

ikinci olarak. arabama cupra tampon vs taktırayım diyodum şimdi gerçekten de soğudum🙂 ozellikle Kurtbil abinin yorumlarından sonra.
onun yerine paramı janta yatırayım diye düşünüyorum. siz jantları nereden alacaksınız? fiyat konuştunuz mu?

Yiğidim bana bir OZ bulur musun kardeşim rica etsem🙂

Natan'ım Mayıs - Haziran gibi "kesin" bulurum sana istersen.. 😀 😀

egsoz 1.250 jant mınımum 3000🙂 allah kolaylık versın 😱

SUPERTURİSMO: 2460 TL
ULTRALEGGERA: 3205 TL
SUPERSPRİNT: Fiyat daha almadım ama resmi bu
31501.jpg

mayıs haziran gibi kesinse hiç düşünmiyim bekliyim kardeşim🙂 ben bu ara lastik değiştiricem malum ilk lastikler var üzerinde hala gaza gelip tampona yatıracağım parayı janta yatırayım diyodum. 🙂

O zaman bi autoshowa bakiim ben olmassa haziranı beklerim kardeşim🙂

mayıs haziran gibi kesinse hiç düşünmiyim bekliyim kardeşim🙂 ben bu ara lastik değiştiricem malum ilk lastikler var üzerinde hala gaza gelip tampona yatıracağım parayı janta yatırayım diyodum. 🙂

O zaman bi autoshowa bakiim ben olmassa haziranı beklerim kardeşim🙂

'11 yazına O.Z'larla girme şansın bayaa yüksek Natan'ım rahat ol.. 🙂 😉

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt