Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır Gökhan abim..
Jaguar 75. yılını kutlamak ve işi bi adım ileri taşımak için tasarlayıp üretmiş..videoda da söylediği gibi işlevsel bi alet..concept olarak kalıcakmış tasarımcısı öyle söylüyo videoda..üretime de girebilir belli olmaz ama yeni Jaguar'ların esin kaynağı olucağı kesin..
94 yılında aldığım autoshow dergisinde bugatti eb-110 gt,ferrari f40,porshce 911 turbo,lambo diablo ve jaguar xj 220 karşılaştırmalı testi vardı testi schumacher yapmıştı orda adeta aşık olmuştum o jaguara dizayn yine kama şeklindeydi.
94 yılında aldığım autoshow dergisinde bugatti eb-110 gt,ferrari f40,porshce 911 turbo,lambo diablo ve jaguar xj 220 karşılaştırmalı testi vardı testi schumacher yapmıştı orda adeta aşık olmuştum o jaguara dizayn yine kama şeklindeydi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.