ithal mazot

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GRKMSRGL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
görkem ..depo boşaldı antepe kadar gelebilirim..benzin kaç para

Bir arkadaşın dizel auris le şam a gitmiştik.Dizel yakıtı koca şamda bir tek yerde bulabildik.🙂 45 litre mazot aldık 800 suriye parası ödedik.Tl ye çevirince şok yaşadık.27 lira.😡Aynı hafta ben focusa 145 tl vermiştim 45 litreye.O haftayı küfürlerle geçirmiştim malum yerlere.Sonra her türkiye cumhuriyeti vatandaşı gibi alıştım gitti.🙂 Görkem kardeşim suriyenin yeşil mazot diyorlar o kaliteli.Diğer mazotlar avans vurduyor araçlara haberin olsun.Benzinde şu anda 2.7 tlye satıyorlar litresini bu taraflarda.

körfezde 2 kolay seçenek var... 1.si bi tanker yağ buluyorsunuz burdaki küçük bi limana yanaştırıyoruz için bi gemiden tiner basıyoruz 🙂 mazot oluo.... 🙂 2. si bidonları tekneye koyuyoruz gemilere yanaşıyorz ve gemilerin depolarından bi kaç litrecik mazot istiyoruz... adamlara bi sigara parası atıp geçen yıl 1 tlden almıştım 🙂 ama ikisini hatta ilkini hiç tavsiye etmiyorlar 🙂

bodrum katında satılan akaryakıtları ve onları taşıyan eşeklerin hikayelerini çok dinlemiştim bi ara.. 😀 😀
sıkıntı yoksa sorun da yok..

🙂

Geçen yıllarda katır filolarını izliyordum hep...öyle böyle değil haaa..300-400 katır tek sıra halinde gidiyordu...

ığdıra memlekete gittiğimde orada kiraladığım arabaya kacak mazot atıyordum hic sorun cıkarmamıştı. oradada heryer kacak mazot litresini 1 liradan alıyordum

benzin almayacam diye fiyatını sormadım abi...

dediğin gibi euro dizel rengindeydi tekin ağbi babam 35 senedir dizel motorlar ve mazotla haşır neşir oldugu için o baktı iyi bu dedi öyle aldık zaten

ığdıra memlekete gittiğimde orada kiraladığım arabaya kacak mazot atıyordum hic sorun cıkarmamıştı. oradada heryer kacak mazot litresini 1 liradan alıyordum

mesut ığdıra bende gittim orası ayrı bir dünya zaten 9 kat fark varmış mazot fiyatında 120 lt deposu olan orjinal transporterlar günde 3 - 5 sefer yapıyordu Nahcivan a bedava sayılır yani mazot oralarda doğubeyazıt zaten elektronik deviydi ozamanlar 4 tane pioneer indash getirmiştim 1000TL ye

neymiş o hikayeler🙂

Geçen yıllarda katır filolarını izliyordum hep...öyle böyle değil haaa..300-400 katır tek sıra halinde gidiyordu...

benim duyduğum hikayeler de ona benzer.. 🙂
bi yerlerden mayınlar nedeniyle eşeğe bidonları yükleyip totolarına vurup kaç km hatırlamıyorum ama sağlam yol yaptırıp hayvanların varmasını bekliyolarmış..işin tuhafı nası gitmeleri gereken yere gidiyolar anlamadım.. 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt