Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ist hulk

Diğer sitede okumuştum deneseniz ne olur diye hilmi abiye soruyolardı hilmi abinin Cevabı : AB her şekilde geçer olmuştu. :D


bu sefer bayagı b doldurdurlar ab yı ama hulk un daha cok yolu var ıste :)adamlar ınternallara gırseler zaten dunya sonu olyo k20 de:)
 
0-100 oyle efsana olamaz knka bu arabada cunku 4 te sarıyor araba bu vıdeo soft olmus zaten.Turkıyenın en hızlı onden ceker arabası dıyebılırız kısaca zaten.Hılmı ıle Ahmet ısımlı ıkız kardeslerın arabası.Ek kasa vtı uzerıne K20 typeR motoru koyuldu Pt serısı turbo var ustunde,muratın dedıgı gıbı kafa buyuklugunde:) Turbosunun gec gelmesı onemlı deıl cunku araba trafıkte kullanılmıyo zaten sadece gece cıkıp sıkmak ıcın yaptılar arabayı,gtr-35 gecen b honda :) yalnız 700+ konusunda kesınlık yok ogun,hılmı tekerde 550 bg gıbı rakamlardan bahsedıyodu en son,suan stock ınternall ıle yuruyolar,zamanı gelınce 1,5 basarlar o zaman 700+ olur zaten:)
Ankara'da bundan çok daha iyisi var Can :) yere 650hp veriyor ve yürüyeninden motoruna kadar komple 100.000TL civarı harcanmış bir araç. İşte o araçta 0-100'de var :)
 
Ankara'da bundan çok daha iyisi var Can :) yere 650hp veriyor ve yürüyeninden motoruna kadar komple 100.000TL civarı harcanmış bir araç. İşte o araçta 0-100'de var :)

Cıkarsınlar vıdeolarını koysunlar ızleyelım gorelım bızde ayberk,bızım ıstanbullu Hondacıların en guzel ozellıgı belgelı belgelı yazıp cızıyolar:) Adam forumda b yerlerını yırttı denıcek araba arıorum cıksın gelsın ben gelım dıyodu,b massvette cıktı denedı zaten o muhabbetten snrada:)
 
Geri
Üst Alt