Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilk organizasyonda neler hissettiniz

İlk organizasyona starbucksda katıldım ilk varol abi ile tanışmıştım gece antep baklavası ile sonuclanmıştı:D Cabuk kaynaşma özelliğim olduğu için gayet güzel geçmişti:)
 
Ailem ile ilk merter yedieminde tanışmıştık emrem kaza yapmıştı :D ilk organizasyonum bursa organizasyonuydu sanırım çok keyif almıştım :) ama en çok keyif aldığım organizasyon incirboğazdı mangallar rakılar :D ama o gün çekilmiş resimler yok :(

Ogün çekilmiş resimler var ayça kıvançda ama siteye koymadı ben ozaman kaç kere söylemiştim..........:mad:
 
ılk bulusmada usumustum ben ya :) 2.sındede fotograf cekımınde usudum hep usudum yahu :D
 
Geçen seneki kahvaltı organizasyonuydu. Migros otoparkında bekliyorum. Tiguanla gelmiştim kimse beni sallamamıştı tabii :D Ozanım pascal'ım ile açılısı yaptık. Konvoyda itildik kakıldım :p bu kim, bizim konvoyda ne işi var diye bakan çok olmuştu :D Çok keyifli bir gündü. Diğer forumlarda buluşmalara hiç katılmamıştım burası bir başka :eek:key:

nası ya..o kahvaltıya beraber gitmemiş miydik senle.. :D :D
 
Geri
Üst Alt