Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilk organizasyonda neler hissettiniz

plajhavlusu

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Şub 2010
Mesajlar
3,139
Yaş
39
arkadaslar kiminiz yeni uyesınız kımınız eskı uyesınız !! hadı anlatın bakalım ılk katıldıgınız organızasyonda neler hıssettınız !!

ben baslıyorum

ılk bulusma kadıkoyde olmustu cezmı abıye aramızdakı en yaslı uye demıstım :) kızmıstı galıba :):)
 

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
Valla çok oldu hatırlamıyorum :rolleyes:
 

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
53
ben ilk starbucks taki bayram öncesi kahve organizasyonuna katıldım..çok keyif aldım sohbet ettik..herkes beni iri kıyım biri olarak tahmin etmiş..beni görünce ..abi resimemlerde boylu poslusun dediler.. yok boy posu evde bıraktım demeliydim:)))
 

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
31
benim ilk organizasyonum taksimde fasıldı
kımseyı tanımıyordum ama kıvanc abıyle makaraya bı sardık ki hala sarıyoruz :D:D
 

eneserol

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Kas 2010
Mesajlar
2,980
Yaş
41
henüz tecrübem olmadı (milli olmadım da diyebilirim) :)
 

fnasif

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
5,482
Yaş
49
organizasyon değildi, ilk katıldığım buluşma Çağlar'ın babasının ansızın rahatsızlanıp Acıbadem Kozyatağı'na kaldırılmasındaki ziyaretim olmuştu.
 
Üst Alt