İbiza Cupra/Bocanegra ların Kalitesizliği VeDoğuş Oto Faktörü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dert ediliyor işte yapacak bişi yok sonucta ödenen bedeller az bir miktar değil elbette hakkını bekliyoruz sahip olduğumuz araçlardan fakat unutmamak gerekirki iyininde iyisi var 😀 Mesela bendeki ibiza 1.2 12V suan devir saati ne hikmetse yaz kıs fark etmiyor 5 aydır ilk calıstırmada 1200 devir sonra bir mühdet sonra 800 e iniyor çözemedim basıma bela 😀

araban soguk marsa bastıgında dusuk devırde kalmaz atıllacım,rolantı sensoru bunun ıcındır zaten

Dert ediliyor işte yapacak bişi yok sonucta ödenen bedeller az bir miktar değil elbette hakkını bekliyoruz sahip olduğumuz araçlardan fakat unutmamak gerekirki iyininde iyisi var 😀 Mesela bendeki ibiza 1.2 12V suan devir saati ne hikmetse yaz kıs fark etmiyor 5 aydır ilk calıstırmada 1200 devir sonra bir mühdet sonra 800 e iniyor çözemedim basıma bela 😀

Otomatik rolanti o araç ilk çalıştırdığında motor soğuksa bir müddet 1200 devirde çalışır ısınınca 80e iner.. başa bela bi sorun değil yani..

S3 63K Euro..nerdeyse 150K TL para eder..Golf R ile S3'ün karşılıklı teknik detaylarını bilmiyorum ama Golf R'la aralarında 25-30K TL kadar bi fiyat farkına değeceğine hiç ama hiç sanmıyorum..yine yere göğe sığmayan Audi markasının ve S3'ün bi üstünü RS3'ünü alalım..onun fiyatı 90K Euro..bu rakamlara çıktıktan sonra hp'si torku, teknik verileri kağıt üstünde de testlerde de pistlerde de daha üstün taptaze bi arabaya 10K Euro kalmış oluyo..o araba da BMW 1M..bu bağlamda gidilirse bana imrenilen Audi S3'ün mantığını birini anlatabilir mi. ?? 🙂

sizin yerinizde olsam yalıtımı tıkırtıları vs. çok kafama takıyo olsam 1-2K TL'ye bunlara çözüm bulmak içten bile değil..
ki bunun yanında S3 zaten Ibiza'nın sınıfında değil..Leon Cupra'nın sınıfında..

ust uste koymaya basladıktan sonra hersey alınır ,50 mılyarın uzerıne 20 lıra daha koyarsın ıkıncı el porsche de alırsın sıfır ıbıza cupradan daha mutlu olursun.konu ıcınde s3 ornegını ılk ben verdım kı karsılastırmasını eksıklerı olan ıbıza cupraya karsı degıl leon cupraya gore yaptım ,neden s3 dedım cunku vag grubuna maal edılmıs b olumsuz elestırı var ve vag grubunun boyle b arabası da var diye soyledım.ayrıca golf r ıle s3 u karsılastırmak zor deıl ıkısıde haldexlı tfsi aynı motor farkları yıne malzeme farkları ve s3 un 2000 den berı uretılıyor olması golf r ın ıse daha yenı cıkmıs olması.oyle buyutulecek b fark yok fıyatlar ısın ıcıne gırınce bu vag grubunun sorunu deıl bızım ulkemızdekı sahane vergılerın sonucu oluyor.

su aynaların aynı zamanda kapanmaması sorununa da sunu soylım mantıgı zor degıl demekkı once erken acılana elektrık gıderken gıderıne gıden akım zayıflıyor demektır beyler.

arkadaslar ben firmayı mahkemeye vermeye hazırlanıyorum aracımı satamam kredi ile aldım. bir kaç avukatla görüştüm servis formlarını aldım hazırlık yapıyorum. Bu konuda bir hareket yapan varmı aranızda

arkadaslar ben firmayı mahkemeye vermeye hazırlanıyorum aracımı satamam kredi ile aldım. bir kaç avukatla görüştüm servis formlarını aldım hazırlık yapıyorum. Bu konuda bir hareket yapan varmı aranızda

ben daha önce bir cordoba almıştım motoru imalat hatalı çıktı. sürekli sekman bozuyordu birde kompresyon çok azalıyordu arabada. 2 kere motor yapıldı garantiden en son arızayı yine tekrarlayınca babam avukatı ile konuştu ve mahkemeye verdik. mahkeme 6 ay sürdü. o arada ben o arabayı satıp yerine leon aldım. ben arabayı sattıktan 2 ay sonra mahkeme sonuçlandı ve aracın misli ile değiştirilmesine karar kılınmıştı. fakat ben o arada arabamı almış bulundum. gelelim sana sen neye istinaden mahkemeye vermeyi düşünüyorsun? bunlar önemli. aracında giderilemeyen bir mekanik problemmi var?

arızalar gideriliyor ancak şanzıman arızası imalat hatası olmasından aracın gizli ayıplı olması durumu ortaya cıkıyormus. bu konu üzerinden yola çıkıcam. bir de su anda aracın çalışmasında bir dengesizlik var 30000 bin bakıma giricm haftaya onu da baktırıcam ve bu da aracın 9 ayda 4. arızası oluyor. bu durumuda kullanırım diye düşünüyorum.

arızalar gideriliyor ancak şanzıman arızası imalat hatası olmasından aracın gizli ayıplı olması durumu ortaya cıkıyormus. bu konu üzerinden yola çıkıcam. bir de su anda aracın çalışmasında bir dengesizlik var 30000 bin bakıma giricm haftaya onu da baktırıcam ve bu da aracın 9 ayda 4. arızası oluyor. bu durumuda kullanırım diye düşünüyorum.
süreçleri paylasirsaniz ..
merakla bekliyorum..

180 beygirlik arabalar yahu bunlar ne olmasınıbekliyordunuzki ama BMW 320 şanzıman indirdiğinde kimsenin sesi çıkmaz motor güçlü denilir sürücü hatası olur.. ben kullanmadım bilmiyorum ama önemli arızalarınızın yanında bu ufak tefek şeyleri yazmanızda bu aracıdüşünen insanların kafasında yanlış bir ön yargı oluşmasına neden olacaktır o sebeple biraz daha objektif olmakta fayda var diye düşünüorum.. kaldıki hiç mi memnunolan yok yahu bu araçtan..

180 beygirlik arabalar yahu bunlar ne olmasınıbekliyordunuzki ama BMW 320 şanzıman indirdiğinde kimsenin sesi çıkmaz motor güçlü denilir sürücü hatası olur.. ben kullanmadım bilmiyorum ama önemli arızalarınızın yanında bu ufak tefek şeyleri yazmanızda bu aracıdüşünen insanların kafasında yanlış bir ön yargı oluşmasına neden olacaktır o sebeple biraz daha objektif olmakta fayda var diye düşünüorum.. kaldıki hiç mi memnunolan yok yahu bu araçtan..

180 Beygirlik arabalar bunlar ne bekliyodunuz derken?? 190 Beygirin altındaki arabaların hepsi dandik ozaman size göre?? Bahsettiğimiz araba seatın en üst klasmanlarından biri ama şahin gibi heryeri oynuyor...

Madem anlayışınız 180 beygirlik araba bu ne bekliyordunuz gibi bişi ozaman A1 dede aynı motor var A1 e de öle demeniz lazım?
Ayrıyeten biz burda neden objektif olmayalımmkonunun objektiflikle ne alakası var burda siyasetmi tartışıyoruz onu anlamadım? Sinek küçüktür mide bulandırır bunu hiçbizaman unutmayın...
Bircok kişi kalitesizliğinden yakınmış zaten....

beygir gücü ile kalite arasında nasıl bir bağ kurdun anlamadım açıkcası 🙂

Ayrıca BMW de de servis var hak var hukuk var oo güçlü araba kullanıcı hatasıdır bu diye geri çevirmiyor servisler. Kaldıki bmw nin 2010 yılına kadar üretilen 2.00cc ye kadar olan ne benzinli ne dizel hiçbir aracı ibiza cupradan seri değil..

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt