whiteline-XL
Kayıtlı Üye
su tıkırtı takırtı sesı muhabbetı tamamen yalıtımla alakalı,arkadasımın golf VI dsg 7 sı var 160 lık,ses seda hıc bsy yok.arabanın altına yatsan belkı bahsettıgın sesı duyarsın ama arabanın ıcıne vermıyor onu,ama ıbazada aynı durum soz konusu degıl.normal karsılıyorum seslerın gelmesı konusunu.Daha gecen semunla sanayıde basıt bsye sahıt olduk,cupranın arka davlumbazı plastık,s3 un davlumbazı kaput altındakı o motor sesı yalıtımı ıcın kullanılan malzemeden yapılmıs.ne kadar ekmek o kadar kofte.ama dogusun sorun cozmeme konusundakı ısrarculıgına lafım yok,sıfır araba alsam basıma boyle ısler gelse kesın davalık olurum bırılerı ıle
kesin suretle katılmıyorum. arkadaşlar bunu bin defa söyledim yine söylim bu arabaların amortisör ve yayları zaten sert birde 17 veya 18 jantla üzerine birde gittikçe incelen yanaklar bunlar bir arabanın ve konforunun katili olan faktörler. siz seatı kötüyülüyorsunuz peki size şöyle birşey söylim hani o çok övdüğünüz alman markaları varya en meşhuru olan bmwnin X5 inin spor paketlisi bizde vardı. herhalde bmwnin yaptığı en rezalet araçlardan biriyidi. benim ve babamın yeni aldığı alteasında tık ses yok ki birde babamın araba dsg ama şanzımanda tık ses yok . arkadaşım da aynı gün şansa altea XLi ilegeldi 17 jant 40 yanak lastik aman allahım tam bir facia yıkılıyor. lütfen araçları kötülerken elinizin altındaki faktörleri de değerlendirin. hadi diceksinizki tamponda ki parça komple değiştirilmesi gereklidir renk farkı illaki olacaktır. xenon tek değiştirilmez bunlar sonuçta normal ampul değil içindekigaz bir süre sonra özelliğini kaybedebiliyor vs. vs. vs.