zafa38
Kayıtlı Üye
Safacım ver üstüne 25daha kurtarayim seni cupradan senide 4 çeker sahibi yapayim😀😀😀
Japon olsun bu sefer mümkünse 😀
Safacım ver üstüne 25daha kurtarayim seni cupradan senide 4 çeker sahibi yapayim😀😀😀
Olaganüstü karşılamıyoruzda biryere kadar karşılamıyoruz... Biyerden sonra sıkıyor...yalnız şöle bişey var 50 milyara stock 180 beygir,beygirdaşlarına göre🙂D) az yakan,otomatik ve 0 bir araba alıyosunuz.ve bu araba çin malı değil.bu tür şeyleri olağanüstüymüş gibi karşılamamak gerek bence.
Olaganüstü karşılamıyoruzda biryere kadar karşılamıyoruz... Biyerden sonra sıkıyor...
Japon olsun bu sefer mümkünse 😀
tabiki insanı sinirlendirir orasına lafım yok ama birazda iyi tarafından bakmak lazım.
OMG! 🙄Hah tam üstüne baskın hem japon hem sürekli 4 çeker hemde c-diff. diransiyel😀😀😀
Ozaman lütfen daha dikkatli dinleyin siz buraya yazı yazarken şanzımanda ses var diyordum ve tüm DSG li arabalarla teste çıkıyordum Servisteki inanmadıgımdan hepsinde olduguna....
BEn piyasadaki en sorunlu araba demiyorum Can lütfen daha su Seatın savunmasını yapmayın abi... Ben muadillerine göre kıyaslıyorum lütfen bunu göz önünde bulundurun....
malzeme kalitesi dandik ordan burdan cıkan seslere aliştim belki ama , bence 50 milyar az para degil ekmek köfte hesabi yapiyoruz tamam ama bu para da az para degil..
köt olacaksa bu kadar olmamalıydı bence de ..
gerçi ben arabamı hala seviyorum o ayri konu..
+1.😱key:.dogus oto seat e biraz onem verse biliyor ki a3 satamicak o yuzden hicbir sorunu cozmuyolar