zafa38
Kayıtlı Üye
İbiza Cupra bocalar yayıldıkca sorunlu oldukları günyüzüne çıkıyor. Ben ilk alanlardan oldugumdan sorunlarımı herkesle paylaştım fakat insanlar benim abarttıgımı titiz oldugumdan böyle oldugunu söylüyorlardı...Şimdi kullanıcılar arttıkca hergun baska bir problem okumaya devam ediyorum. Yaşadıgım problemleri buraya listeliyecegim... Kullanıcılarda buraya yaşadıgı sorunları giderilen sorunları yazarlarsa güzel paylaşım olur herkes birbirine yardımcı olur...
Seat gerçekten ibiza da kaliteyi dibe vurdu...
Öncelikle Aynaların birinin diğerine göre geç katlanması...
Dsg nin rezalet sesi
Dsg nin 1-2 geçişlerindeki bariz takıntı ve vuruntusu....
İç mekan sesleri (cam tavan mekanizması döşeme koltuk mekanizması hoparlör ve kapı etraflarından fitillerden gelen titreme sesleri kol dayamanın gıcırtısı...Çoğu garantiden giderildi hala devam edenler var)
Ön takımda aldıgım 3. 4. aydan beri başlayan küt diye vurma sesi (Garantiden Teker bilyası değişti sorun giderildi..)
Her bakımda 1 lt civarı yağ eksiltmesi
Aracın önündeki ufak bir hasarda Cupra yazılı ön çita ve diğer taraftaki parçanın yazılı olana göre farklı gelmesi ve bunun boyatılarak benzetilmeye çalışılması...
Parçalarının hiçbirinin olmaması ve 30 iş günü içeriisinde ispanyadan ancak parça parça temin edilebilmesi.
Far değiştiğinde xenonların birinin farklı birinin farklı renkte yanması...
Doğuş otonun mağduriyetleri....
Aklıma geldikce yazmaya dewam edicem.... Ömrümde aldıgım ilk ve son VAG grubu arabası olucak...
Seat gerçekten ibiza da kaliteyi dibe vurdu...
Öncelikle Aynaların birinin diğerine göre geç katlanması...
Dsg nin rezalet sesi
Dsg nin 1-2 geçişlerindeki bariz takıntı ve vuruntusu....
İç mekan sesleri (cam tavan mekanizması döşeme koltuk mekanizması hoparlör ve kapı etraflarından fitillerden gelen titreme sesleri kol dayamanın gıcırtısı...Çoğu garantiden giderildi hala devam edenler var)
Ön takımda aldıgım 3. 4. aydan beri başlayan küt diye vurma sesi (Garantiden Teker bilyası değişti sorun giderildi..)
Her bakımda 1 lt civarı yağ eksiltmesi
Aracın önündeki ufak bir hasarda Cupra yazılı ön çita ve diğer taraftaki parçanın yazılı olana göre farklı gelmesi ve bunun boyatılarak benzetilmeye çalışılması...
Parçalarının hiçbirinin olmaması ve 30 iş günü içeriisinde ispanyadan ancak parça parça temin edilebilmesi.
Far değiştiğinde xenonların birinin farklı birinin farklı renkte yanması...
Doğuş otonun mağduriyetleri....
Aklıma geldikce yazmaya dewam edicem.... Ömrümde aldıgım ilk ve son VAG grubu arabası olucak...