Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hayvan sevgisi..

hepsini çok severim, hatta bazen insanlardan daha çok.. Saçma geliyor ama tüm hayvanlar verilen değeri, sevgiyi anlarlar. En nankör denilen kedi bile öyledir..
Ben çok hayvan besledim.. Doberman'ım, rottweiler'ım (öldü :( ), samoyed'im (bir çeşit sibirya kurdu), napoliten mastiff'im oldu.. Ayrıca papağan, bir sürü balık ve hatta yılan bile besledim.. 4 yıldır da persian cinsi bir kedim var, görüp de (kedilerden nefret edenler dahil) sevmeyen çıkmadı bugüne kadar :)
Bence hayvan sevgisi insana çok iyi geliyor. Bugüne kadar hayvan beslememiş, sevmeyenlere tavsiyem küçük de olsa bir hayvan besleyin;özellikle de yavru bir kedi veya köpek alarak başlayın buna. Gerçekten çok farklı olduğunu göreceksiniz.. Eve gelince kapıda sizi karşılaması, onu mutlu ettiğinizde tüm sevgisiyle onun da sizi mutlu etmeye çalışması, hastalandığınızda üzüldüğünüzde hep yanınızda olduğunu hissettirmesi.. Bunlar yıllar süren çabalarla edinilen dostluklarda yaşanıyor ancak.. Umarım herkes bir gün bu duyguları tadar.. :)
 
papağanım var..çekirdek çitliyoz beraber :D
 
Bende küçükken muhabbet kuşu beslerdim, ölünce bidaha almadım. Şu anda balık besliyorum ama 2 tanecik, 7-8 ay sonra taşınıcaz o zaman büyük bi akvaryum kurmayı düşünüyorum. bide köpek alıcam iş yerinde beslemek için.
 
içimdeki koray sevgisi bambaşka ....

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

hakom seni insan sevgisine alıyorum kardeşim :D
 


c86782417a86f672921e26277302806b.jpg


12 senedir beraberiz, ailemizden hiçbir farkı yoktur biz ne yer ne içersek oda aynısından yer içer :) gerçekten hayvan sevgisi bambaşkadır yaşamadan anlamazsınız, istediğinizde ondan iyi dostunuz dert arkadaşınız sıkıntınızı gidercek birini bulamazsınız
 
Fazla hoşlaşmam ama her zaman bi Kangalım olsun istemişimdir :)
 
içimdeki koray sevgisi bambaşka ....

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

hakom seni insan sevgisine alıyorum kardeşim :D

valla bide işte yıllardır beslediğimiz bi korayımız var :D Birayla besliyoruz masrafsız hayvan litrelik skoll alıyorum her gün 2 tane :D gökhanla birlikte besliyoruz :D
 
9 yaşında olması lazım bi Terrier'im var..
o olmadan evde bişiler eksik oluyo resmen..önceden bi Terrier'im daha vardı..
 
Geri
Üst Alt