Hava flitresi (Ibiza)

bide tahmini ne kadarlık bi artış yapar hp ve torkta bu melet bileninz varmı ??

Fıltreyı en kral yere konumlandırsanda senın arabanda yapcagı etkı en fazlza b kac bg ve ses olcak o yuzden gozunde cok da buyumesın.

hatta o ses seni psikolojik olarak gaza basmaya davet edecek ve icindeki trafik canavarını cıkartabilir dikkat etmek lazım yakıt sarfiyatınıda unutma 😀

hatta o ses seni psikolojik olarak gaza basmaya davet edecek ve icindeki trafik canavarını cıkartabilir dikkat etmek lazım yakıt sarfiyatınıda unutma 😀

sanmam içimdeki trafik canavarı ortaya çıksın çünkü bundan önceki aracımda hem hava filitresi vardı hemde komple egzoz 😀 ve komple borle egzozlu corvette C6 da kullandım ve gayette sakindim 😀😀 😉

Umut yaptırdıktan sonra bi konu aç da memnun kalırsan ben de aynısını yaptırıyım benim ibiza'ya 😀

Bu hava filtresinde marka ile birlikte işçilik cok önemli yaptıranlar gördüm yararı yerine zararı oldu işinin ehlisine git zaten o sana marka vs de vericektir

Umut yaptırdıktan sonra bi konu aç da memnun kalırsan ben de aynısını yaptırıyım benim ibiza'ya 😀

daha düşünme aşamasındayım başka bişyde yaptırıcam ama biraz tuzlu gerçekten yaptırsammı die düşünüyorum tabi birde değermi die😀😀

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt