happy 3 friends mk4!!!

ama güzel mat beyazıda😀 hatta bende düşünüyorum yapmayı o yüzden sustum😀

walla konuya güncel yazmadım ben arkadaşım durduk yere...değerli arkadaşlarım saolsun beğenilerini yazıya döktüler...konumu haftalarca tepede tuttular...görüntülenmesine bak anlarsın cnm bnm...ii olan herşeye gereken değer verilir bizim sitemizde 😉 🙂 kıskananlar çatlasın o zman ne dym,yazıklarr olsunnnnnnnnnnnnnnnn 😀

bı sen eksıktın 😀

ama bi düşün güzel olmazmı benim arabaya😀 yada mat siyah

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

walla konuya güncel yazmadım ben arkadaşım durduk yere...değerli arkadaşlarım saolsun beğenilerini yazıya döktüler...konumu haftalarca tepede tuttular...görüntülenmesine bak anlarsın cnm bnm...ii olan herşeye gereken değer verilir bizim sitemizde 😉 🙂 kıskananlar çatlasın o zman ne dym,yazıklarr olsunnnnnnnnnnnnnnnn 😀

kıskananlar derken beni kasdetmedin dimi😀

burası bır paylasım sıtesı kurallar ıhlal edılmedıgı surece ıstenılen resım konulabılır😀 seker gelır bırazdan hayırlısı🙂

ne kıskanacam bilader ala alaa 😀 tamam bu arkadaşlar görgüsüz dedik onlar güncel çekebilirler nooorrmal 😀 ama dostum tamam sana şimdi gerçeği söylemek zorunda kaldım biz sana moral vermek için yorum yaptık o kadar masraf etmişin moralin bozulmasın istedik.. yani şeker beyazı aracını zımparalatmış gibi mat yapacağını ne bilelim 😀😀😀😀😀

hergün bi konu açıp her saat başı güncelliycem bundan snra... 😉

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

ne kıskanacam bilader ala alaa 😀 tamam bu arkadaşlar görgüsüz dedik onlar güncel çekebilirler nooorrmal 😀 ama dostum tamam sana şimdi gerçeği söylemek zorunda kaldım biz sana moral vermek için yorum yaptık o kadar masraf etmişin moralin bozulmasın istedik.. yani şeker beyazı aracını zımparalatmış gibi mat yapacağını ne bilelim 😀😀😀😀😀

allah razı olsun...😉

39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt