Anıl Fuat Ulkem
Kayıtlı Üye
brc tavsiye ederim.. muayene sıkıntılı değil sadece extra bir iki işlem var.. 50 krş çok fazla.. durduğun hata
aynen bende brc kullanıyorum taktıralı 3-4 ay falan oldu hiçbir sıkıntı yok nazar değmesin
benzinle lpg arasında hiçbir fark görmedim şimdiye kadar çalışması ve gidişinde
şiddetle tavsiye ederim😱key:
Bende yaklaşık bir hafta önce annemin fiestasına mersin sanayi sitesinde atiker marka LPG kiti taktırdım. 850 TL 10 Taksit yaptılar. Yaklaşık 4 saatte montajı gerçekleştiriyorlar, size verdikleri proje ve faturayla şoförler odasına gidiyorsunuz ek1 belgesi almak için orada da 15 TL alıyorlar daha sonra makine mühendisleri odasına sızdırmazlık raporu almaya gidiliyor 25 TL buradan sonra ise TÜVTÜRK e muayene ye gittik randevumuz yoktu ama 5 dakika bile beklemeden muayeneden geçirdik son kısımda bi frene bas dedi meğerse sağ arka stop gitmiş yakınlarda küçük bir oto sanayi bulduk orada değiştirdik 🙂 neyse daha sonra ise emniyet de trafik şubeye gidip yeni ruhsatları çıkardık o da yaklaşık 136 TL tuttu taktırma ve kaydettirme işlemleri bir günü alsa da buna deydi. gayet memnunuz keşke daha önce taktırsaydık diyoruz. Utanmasam ekmek almaya bile arabayla gidicem 😀 😱key:
Bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederim Ahmet😱key: