smtsrbst87
Kayıtlı Üye
Seat İbiza Style 2013 aracıma h7 led takıcam şimsek etkisi olanından bilgisi olan veya yapan arkadaslar varmı ?
creeled dıye satılıyor tüm aksesuarcılarda varSeat İbiza Style 2013 aracıma h7 led takıcam şimsek etkisi olanından bilgisi olan veya yapan arkadaslar varmı ?
ona şimşek değil flash derler 🙂 yenı nesil araclarda uzun lambaların yerine özel flash ampul kullanılır...flashlı olabilmesi içinde de mercekli bi xenon kullanmanız gerekir ki o bahsettiğiniz ampulden öle şimsek etkisi almanız mumkun değil ama dikkat ceker...
yuksek akım çeken led ampul takmak elektriksel donanıma ve beyne zarar veriyor..şimşek çakam derken yıldırım düşmesin sonra 🙂
2011 LEON led aydınlatmalar beyın arızası verdı yardım??? | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum
illaki var yok demiyorum...çin ali ekpressde 8900 lümenlik olanı var...çeşit bol 🙂@kirlisakal sieerra sürücülü olanı aldık led kitini araçta takılı şimsek etkisi yaratıyo flash ayrı bisey 😀 benım daha önceki bmw dede vardı aynı kitten ibizaya olanı bulamadım baya basarılı kit 8000 lümen var istersenız inceliyebilirsiniz..
hadi hayırlısı bakalım...resimlerini paylaşımlarınızı bekliyoruz@kirlisakal yok abi benım işim olmaz photon buldum orjınalı 2 yıl garantı ole alıcam 🙂 abi bu arada çıtayı verdim siparişini beklıyorum 🙂