valla ben range 0 gösterdikten sonra 80 km gittim. sonra benzinlikte kaldım. en son bir daha denedim bu sefer yol ortasında kaldım ama 80'i geçip geçmediğimden emin değilim 😀
Senin dizel sanırım. Bence yakıtlar arasında fark vardır. 🙂
Bu özellikler konusunda benim fr ın kileri açmama yardımcı olabilecek kim var acaba kablo vs. hiç bir bilgim yok gel ben hallederim ayıp ettin diyen biri aranıyor saygılar 🙂
RCD310da park sensörü mesafesi açılabiliyor. Tabi aracınızın park sensörü OPSli ise yani aracın üzerinde orjinalde bulunan sensör ile. Sitede güncel vag-com satan var, satıyorum bölümüne bakın. Bir kaç güne kadar benim elimdede bir adet fazladan olacak.Aracım Leon 1.2 TSI 2011 buna uygun Vag-com un ücreti nedir ve nereden temin edebilirim ? Ayrıca bu ekranda park olayını görmek için benim aracım uygunmudur ? Teyp ekranım aşağıdaki resimdeki gibidir.
Bende kurcaladim biraz simdi araci 🙂 Yalniz Coming Home özelligini bozdum, artik calismiyoru 🙂 Otomatige alinca calismadi. Eski haline cevirdim yine calismadi 😀 Hayirlisi bakalim 🙂
Bu arada Amerikan parklari acabilen oldugu mu? Aradim aradim bulamadim. Güdüz farlarini actim ama amerikanlar yok, aradim aradim bulamadim. Onu nerden aciyoruz?
süper özellikler ya ben kime
Yaptira bilirim
Bunlari