"Gran Turismo 5" Sohbetleri..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ikinci elde ki araclar surekli degisir omercan. yani her seferinde ayni araclar olmayabilir.

kanka ılk defa oynamıyorum gt'yı .... bu arada eskısınden ''0'' farklı ... ben 0 araclardan bahsedıyorum bıldıgın az araba var ve 0 araclarda seat gozukmuyor

moruk sinirlenme hemen 🙂
bir sey diyemeyecegim valla simdilik; oyun elimde yok benim. ve herhangi bir aciklama da isitmedim daha. ama 800 kusur arac var oyunda. elbet cikar bir yerlerden 🙂

ılk arabamı alırken seıvyem yetmedı fr vardı ıbıza 😀 suan lazım oyle ucuz yollu arac ama yok etrafta 0larda seatı gec audıde 6 arac falan var onu anlamadım daha

yarın unutmiimde alayım inşallah pc kaldırır... ama söliim pis oynarım... 🙂

🙁 askerdeyken iyice uzk kalmşm ben bea püfff... afedersiniz...

bugün sonunda zaman ayırıp PS'imi meşrulaştırdım.. 😀 😀

kullanıcı adım.. ycoyco..
ekleyebilirsiniz.. 🙂

GT5'te şu zamana kadar yaptıklarım konusunda..sadece bi MX-5 aldım onunla 4-5 yarışa katıldım ardından 3-4 tane special event'lerden yaptım..ama şuan 20 tane arabam var.. 😀 😀
nasıl mı şöyle..geri kalan 19 tanesi lisanslardan hediye geldi Ford GT'im bile oldu.. 🙂
I-A'nın 10. lisansında 1. olana bi depo benzin hediye edebilirim..2.5 saat uğraştım sadece o bölüm için.. :S :S
Gallardo'yla 16. sıradan başlayıp 2 turda herkesi geçip bi de üstüne 1. giden Enzo olunca değişiyo işler..
şuan Super Lisans'a kadar hepsi altın..son lisansa daha hiç başlamadım..
A-Spec Level 13'teyim..

bu arada lisansları yaparken sevdiğim replay'leri kaydettim..
onları oynatmanın bi yolu var mı oyunun dışında. ??

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt