Full link hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m_kostik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba iyi bayramlar benim 2020 yeni kasa atecam var 9.2 inç ve acc orijinalde mevcut o zaman gelen en full yeni kasa araçlardan torpidoda mıb mevcut bildiğiniz gibi full link çalışmıyor ünite değişimi yapılabilir mi

9.2 inç full link gene yok

Ekli dosyalar

• EA45E056-BF59-4FEB-8E03-C7FD3601CB8A.jpeg
    EA45E056-BF59-4FEB-8E03-C7FD3601CB8A.jpeg
    181.7 KB · Görüntüleme: 74
Herkese merhaba. Sizler gibi bende de aynı problem var. Ben bu işin servis tarafından çözülebileceğine pek inanmıyorum. O yüzden komple multimedyayı değiştirmeyi düşünüyorum. Sanırım Leon'lar ile aynı multimedyayı kullanıyor Ateca. Sizin tavsiye edebileceğiniz düzgün çalışan, donma, kasma yapmayacak bir multimedya var mı acaba? Bir de fabrikasyon gelen multimedya hangi yazılımı kullanıyor bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar, elimde bu aracın 2020 ilk yarısında gelen araçlar (makyajsız) üzerinde çıkan 2 tuşlu, diğer tuşları dokunmatik olan ekranı ve ünitesi mevcut. ekran 8", güzel parlak ekran, hatasız. Ünite + ekran montajı da yapabilirim, ilgilenen İstanbul için bana dönüş yapabilir.

Makyajlı 22 ateca xcellence var 8 inçlik multimedia ve full link kablolu mevcut. Bilgisi olan var mı sitede kablosuz yazan full link araçlara gelme ihtimali nedir?

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt