Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi firmada 6 mankenin nü çekimini gerçekleştirmiştim bu pozların alasını verebileceklerini düşünüyorum yarın ulaşmaya çalışacağım 🙂 iki araba iki kız da fena olmaz hani rıza😀
amaç sadece resim ayberk 🙂 çok çektim o yüzden bi sıkıntım olmuyor 🙂 resimden ilersini ne yaparım ne de yapmama izin verir😀 yengen😀 allahtan sitede online değil bu ara finalleri var girmiyo 😀 şu dakka sıçardı ağzıma😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.