Kanka istersen bunlardan ayarlıyım:
![]()
![]()
![]()
yenge diye bir kavram son 3 aydir hayatimda yok savas.. bitti maalesef.hehehehe rıza tamam teklif güzelde manken işide güzel yenge fotoları görurse ne olcak 😀
hani dedim parsiz bulabilirsek daha iyi olur 🙂 daha cok keyif verir 🙂bulalım abi parasıyla deilmi 😀
mutlaka 😱key:Bulursan banada haber verir misin?
aradim ama bulamadim 😡Maslakta var midir?
ohooo... senden sonra mehmet abi de ister.. sonra mankenlerimiz cupralardan sonra bizimkilere bakmaz... bu is sakat puhaha puhahahacı banada lazım bunlardan kıskanmasın bizimki 😀
ayberkim ben kistaslarimi belirttim; senin gonderdiklerin benim araca fazla buyukk.. 🙄Kanka istersen bunlardan ayarlıyım:
ahahah.. 😀 😀
Rıza mankenlik ajanslarına foto çekimi için başvurursun katalog gelir eğer ok derlerse sonrasında mankenin çalışacağı saati vs. yazılı olarak yazar ücreti öder fotoları çekersin zor değil.. 🙂
Kanka Seat'lara genellikle bu modeller isteniyo. Leylek spec oldukları için yengeler bi yaslanıyo arabaya, sürüngen spec oluyo.ayberkim ben kistaslarimi belirttim; senin gonderdiklerin benim araca fazla buyukk.. 🙄
yok haci; ben o problemleri hallettim biliyorsun.. artik leylek degil benimkisi.Kanka Seat'lara genellikle bu modeller isteniyo. Leylek spec oldukları için yengeler bi yaslanıyo arabaya, sürüngen spec oluyo.
Can hayrina yapacak varsa olur tabi..