Ezel dizisi...

yeni taktikte o zaten yap diziyi tutarsa bir dahaki sezon sinemaya taşı😀

polis geldiği için dağıldılar hemen ayrıca aşagıya düştüğünü kim gördü🙂

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

ezeli izleyebiliyorum demeyeceksin heralde🙂 senden askerliğin reahatlıgını duyunca diğer arkadas cektiği çileleri anlatırken hadi oradan diyorum🙂

=))))
valla ne yalan söliyim her pazartesi ezel başindayim =)
kaçirirsam da kurye olduğum için boş vakitlerimde internetten izleme imkanına sahibim😀
zaten mert abi , askerlik anısı anlatırsam kesin beni keser bu ne rahat askerlik diye..
hatta zorunuza gitmesin şu anda evci iznindeyim =) lydia sardes diye bi kaplica otelinde kaliyorum,kiz arkm annem teyzem hep birlikteyiz =)) ama gel gör ki günler zor geçiyo =) şafak atmiyo.
neyse hadi ezel konusunu mundar etmiyim =)
krala selam ezele devam =)

=))))
kaçirirsam da kurye olduğum için boş vakitlerimde internetten izleme imkanına sahibim😀
zaten mert abi , askerlik anısı anlatırsam kesin beni keser bu ne rahat askerlik diye..
hatta zorunuza gitmesin şu anda evci iznindeyim =) lydia sardes diye bi kaplica otelinde kaliyorum,kiz arkm annem teyzem hep birlikteyiz =)) ama gel gör ki günler zor geçiyo =) şafak atmiyo.

Konuşma laynnnn. 😀 Bak Doğuştan haber bile alamıyoruz 🙂

=))))

Volkan seni paşa olarakmı askere aldılar? 😀😀😀

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt