Ezel dizisi...

fragman şaka gibi...
ama ezel eyşana geri dönmemeli bence..

saçmaladıkça saçmaladı ... ali , uğruna ölüme atladığı resimlere dönüp bile bakmıyor ..aşağıya uçan resimleri koşa koşa inip bulması gerekmiyomuydu...1 dk önce hayatını koymuştu o resimler için..

ramiz dayı o kadar dakikki , hata saliselik işler başarıyo ..istanbulun bir ucundan telefonla saliselik direktifler veriyo,kırmızı araba o an serdarın önünden geçiyo falan.. ezel otoparkın çıkışını kapatıyo , candy vınnn diye çıkıp gidiyo , nasıl oluyosa artık 🙂 hadi biraz iyi niyetli olalım acaeleye geldi diyelim bu bölüm ..

saçmaladıkça saçmaladı ... ali , uğruna ölüme atladığı resimlere dönüp bile bakmıyor ..aşağıya uçan resimleri koşa koşa inip bulması gerekmiyomuydu...1 dk önce hayatını koymuştu o resimler için..

ramiz dayı o kadar dakikki , hata saliselik işler başarıyo ..istanbulun bir ucundan telefonla saliselik direktifler veriyo,kırmızı araba o an serdarın önünden geçiyo falan.. ezel otoparkın çıkışını kapatıyo , candy vınnn diye çıkıp gidiyo , nasıl oluyosa artık 🙂 hadi biraz iyi niyetli olalım acaeleye geldi diyelim bu bölüm ..

Bugün Posta Gazetesinin TV köşesinde de aynı şeyler yazıyordu.Diğerlerini bilmem ama otopark konusunda kaçırdığınız nokta ezel; Ali'nin girdiği kapıdan girmedi otopark'a başka kapıdan girdi.O yüzden kırmızı araba ali'nin girdiği kapıdan çıkmış olabilir...

polis geldiği için dağıldılar hemen ayrıca aşagıya düştüğünü kim gördü🙂

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

fragman şaka gibi...
ama ezel eyşana geri dönmemeli bence..

ezeli izleyebiliyorum demeyeceksin heralde🙂 senden askerliğin reahatlıgını duyunca diğer arkadas cektiği çileleri anlatırken hadi oradan diyorum🙂

polis geldiği için dağıldılar hemen ayrıca aşagıya düştüğünü kim gördü🙂

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

ezeli izleyebiliyorum demeyeceksin heralde🙂 senden askerliğin reahatlıgını duyunca diğer arkadas cektiği çileleri anlatırken hadi oradan diyorum🙂

Doğuş garibim çile bülbülümü dinliyor volkan ezel'i izliyor 😀

İsmail sağolsun bende internet üzerinden izlemeye başladım. 2.ci bölüm bitti. Dizideki bazı karakterler az küfür yemedi benden 😀

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt