Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski Kasa Leon Sahibi Arkadaşlar Buraya Lütfen. :)
evvetttt biraz gecşktşm ama geldim kardeşlerim.... 1,5 sene önce aldım 2004 model seat leon 1m aracımı... ve acayip sevdim. muhteşem bir araba bence. neyse cupra ön arka tampon takmayı düşünüyorum... bana yardımcı olursanız sevinirim...
geldim arkadaşlar... ben de eski kasa leon sahibiyim... cupra görünümüne sokucam arabayı... yardım ve önerilerinizi bekliyorum... sevgiler... Alper TEKİN... 535 288 18 13
geç oldu biraz ama teşekkür ederim... ben de iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum... yeni kasa mı eski kasa mı deseler kesinlikle ESKİ kasa derim. yeni kasanın kokpiti çok boş görünüyor bence... yeni kasası olan arkadaşların affına sığınıyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.