Umut Girit
Kayıtlı Üye
başak kim umut😀 hahahahahah
kafam bi dünya Ogün yauu 🙁
Kusura bakma Burçak abla
başak kim umut😀 hahahahahah
Kusura bakma Burçak abla
Kusura bakma Burçak abla
istediğiniz her şeyi incelebilirsiniz her neyse olayı uzatmıyacağım bunun hukuki olarak suç olduğunu zaten biliyorum kimseye bir şey dediğim yok fakat genelde eğitim grubuyla çektiğim fotoğraflardı belki arkadaşımın makinası ile de çekmiş olabilirim.
2.ci olarak da silmemin nedeni hiç birşeyden değil o an gerçekten çok sinirlendiğim için sildim çünkü burdaki olay resmen sen gidip ondan bu fotoları alıp yüklemişsin oldu bu fotoğraflar hemen hemen baya eskiye ait kursa başladım kurs bitti ve daha sonra çekim eğitiminde toplu geziler düzenleyip çektik herkes çekti ve orda aldık fotoları kendi bilgisayarlarımıza attık.
3.cüsü Benim geçmişim benden başka hiç kimseyi ilgilendirmez geçmişte sıkıntılar yaşamış olabilirim onlar benim kendi sorunlarımdır. Buraya bu tip şeyler i sadece paylaşmak için koydum kimsenin gözüne girme gibi bir de niyetim yok. İnsanlar iki fotoğraf için benim yanımda olacaklarsa zaten olmasınlar istemem de Diğer çekimlere gelince oturup istediğim gibi yapamadığım çekimlerdi ve tripod da yoktu ortada Buraya Nihat Odabaşını da getirsen gece eli titrer ve resimler kötü çıkar tripod olmadan bu işin kuralı budur. He eğer Nasıl çektiğimide merak eden olursa gider daha farklılarına çekeriz. Daha da fazla bir şey den söz etmeyi düşünmüyorum. Resimler için yapılan yorumlara teşekkür ediyorum isteyen beğenir isteyen beğenmez. Burdakiler de fotoğrafdakilerde dahil. Ben kendi harcadığım emeğe saygı duyarım ve beğenirim bu da benim kişiliğimdir. Kimsenin beğenmesi yada beğenmemesi beni ilgilendirmez. Bugün burda bir çok insan var kimisinle muhabbetim var kimisinle yok ama olanlarda fotoğraflar için yada benimle bir çıkarı için sohbet edeceklerse konuşmasınlar zaten. Dostluk ve arkadaşlık çıkar üzerine kurulmazçünkü neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Sana bazı şeyler söylemek için Telefon açmıştım umut ama meşgüldü 😉 bilgine