Umut Girit
Kayıtlı Üye
bu eklediğin foto da pentaxla çekilmiş.O zaman sen yanlışlıkla onun fotosunu mu yükledin
Şiir gibi üstüne yatmışta olabilir 😀
Kusura bakmayın bu konuda araştırma yapamıyorum 😀
bu eklediğin foto da pentaxla çekilmiş.O zaman sen yanlışlıkla onun fotosunu mu yükledin
Şiir gibi üstüne yatmışta olabilir 😀
Kayıt olarak bakarsan pentax olarak görürsün ablacım 🙂 bu onur abinin makinesiyle çektiğim foto
bir şeyin üstüne falan yattığım yok umut laf sokarak konuşma benimle
korkup silmekle bir alakası yok
1.Cisi bunlar benim eğitim deki öğretmen desteği ile çektiğim fotoğraflardı
2.Cisi bu fotoğrafların aynısını seninle birlikte çekeceğiz ve o zaman baştan ekleyeceğim.
3.Cüsü çektiğim fotoğrafların hakkında kimsenin kötü bir yorum yapmasına izin vermem. İsterse çok kötü olsunlar umrumda değil onların hepsinde benim emeğim var bazılarını çekerken 3 saat pozlama yaptım tripod da saattlerde bekledim başında
Yenilerini bir haftasonu seni yanıma alıp o şekilde gidip çekeceğiz o zaman ekleriz
korkup silmekle bir alakası yok
1.Cisi bunlar benim eğitim deki öğretmen desteği ile çektiğim fotoğraflardı
2.Cisi bu fotoğrafların aynısını seninle birlikte çekeceğiz ve o zaman baştan ekleyeceğim.
3.Cüsü çektiğim fotoğrafların hakkında kimsenin kötü bir yorum yapmasına izin vermem. İsterse çok kötü olsunlar umrumda değil onların hepsinde benim emeğim var bazılarını çekerken 3 saat pozlama yaptım tripod da saattlerde bekledim başında
Yenilerini bir haftasonu seni yanıma alıp o şekilde gidip çekeceğiz o zaman ekleriz
Can kimse senin çektiğin fotoğraflar hakkında kötü yorum yapmadı ki.Aksine çok güzel olduklarını düşünüyorum ama azıcık fotoğrafçılıktan ve bilgisayardan anlıyorsam bu fotoğrafların exif bilgilerinide görebiliyorum.Kilise fotoğrafın pentaxla çekilmiş.Diğerleri de Süleyman uçar adında birinin canon d30 makinası ile çekilmiş.Bunların bir açıklaması sende vardır mutlaka, başkasının fotoğrafını yüklemeyeceğini düşünüyorum.Hukuki olarak suç olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben bu sebeple sana bişeyleri sordum.Sen fotoğrafları sildin.Çok enteresan geldi bana 😕
Daha çok enteresanlıklar görebilirsin Başak abla... Ben alıştım ama eskisi gibi değilim artık içimde tutmuyorum gayette dışarı vuruyorum...
Ama tebrik ederim bu seferkini ben değil siz yakaladınız 😱key: