Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

DSG Sorunu

kaskonuz varsa arayın, aracın konumu çok ters değilse en yakın yetkili servise ücretsiz çekiyorlar, servisler de 7/24 aracı kabul ederler, bu akşam çektirirseniz yarın sabah işlemleri başlamış olur, siz gitmeseniz bile kontrollerine başlarlar, telefonla teyit alıp başlayabiliyorlar, benim de önceki Golf'üm şanzıman kırmıştı, çekici ile servise gitti, ben şehir dışındayken bütün kontrolleri tamamlanmış, yeni şanzıman sipariş edilmişti.
 
Ben de serviste yaptırmaktan yanayım ancak servis sadece hatalı parçayı değil komple mekatronik değiştiriyor. Pazartesi arabayı servise çektirip iyi niyeti değerlendireceğim. Duruma göre karar vereceğim.
inşallah serviste yaptırırsiniz komple mekatronik degisir tertemiz olur. iyi niyette parça bedava işçiliginde % belli bi oranı o da gecen sene bu arkadaşım 600 tl verdi 6 yaşında aracını iyi niyetten yaptırdı ilk 7 yıl servisten şaşmamak gerek oto. araçlarda

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Büyük geçmiş olsun


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aracı bugün servise bıraktım bakalım ne olacak. En az 2 gün sonra belli oluyormuş iyi niyet garantisinin sonucu.
 
Geri
Üst Alt