Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sımdı kanun u degıstırmek gereklı sahsı gorusum ce !! yanı tek serıtlı bır suru sagdan soldan gırısı olan yaya trafıgı olan yolda 50 atakoy sahıl yolu gıbı 3 serıtlı otoban gıbı yol da 50 !!! serıt e gore hız vermelerı lazım bence
yok artık ya 50 ıle yol mu bıter. bursadada radar gorevı yapan kameralar var 500 600 metre onceden hızını olcuyormus galıba.. duydum tabı sadece bıyerlerden..
Ataköy için o limit çok az, bir ara o yolda hız sınırını 70'e çıkarmışlardı, sıkıntı yoktu. 50 gerçekten çok çok az o yol için. Ayrıca bize de 3-4 gün önce ceza geldi. Muhtemelen yeni uygulamadan sonra ceza yemişimdir, çünkü kameraların olduğu bölümde hep 50 ile gidiyorum...
Ortalama hızda on plaka, limit aşımında arka plaka🙄 bu adamlar devlet bütçesine Cok iyi alternatifler uretmekteler alkışlıyorum 😡 gene yük vatandaşın boynuna yüklenmiş 😎
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.