Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun bundan önce 2-3 HAFTA oncede ben aynı şekilde kaza yapıodum aynen senin dediğin gibi şehir içinde gezerken akşam 11 sıralarında 2 ci viteste hızım 40-50km civarındayken ışıklara geliordum yavaşlamak istediğimde boşa tcktım vitesi debriyaj bastım içeri girdi kadı geri yerine gelmedii vites gecmedi fren bastım tutmadıı sertlesti basmadı araba o an hala gidio yani siz düşünün ve el freniyle zor durdum cadde ortasında gece olduğu için kimse yoktu allahtan ve arkadn gelende ve indim baktım bizim sağolsun melih geldi leoncu oda üyemiz araba baskı balata yemişş ve yiyecek hiç bir şekilde bişey yapılmadı o hassiyetle sürüldü araç bu rada 3,000 de daha allahtan hızlı değildim yanii gece yarısı çekici geldi artk yüzlediler gitti ve o kadr körü bu durum kii herkes çok dikkat etsin arkaslar serviste bi arkadaşa sordum çok gelio bu şekilde dedi ve şaşırdım arabadan şuan soğudum ve korkarak sürüorum ....
çok geçmiş olsun .. gerçekten çok tehlikeli bir durum öncesinden farkedilemez mi acaba belirtilerle, veya serviste kontrolle , şimdi -beni oldugu gibi- herkesi ne zaman yaşıyacam bu durumu endişesi sarabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.