Gtı
Kayıtlı Üye
Aynen ahmet abi ben de onu demek istiyorum.Geçince bişe yok geçilince ''Zaten turbolu''...
Geçilince bide Vites kaçırdım,araba gaz kesti,Eksiklerim var ondan geçtin gibi şeyler söyleniyo 😀
Aynen ahmet abi ben de onu demek istiyorum.Geçince bişe yok geçilince ''Zaten turbolu''...
Geçilince bide Vites kaçırdım,araba gaz kesti,Eksiklerim var ondan geçtin gibi şeyler söyleniyo 😀
Hulk'la Uba'nın videolarını izlemeni tavsiye ederim Burak 😀Atmosferikten bahsediyoruz ogün 😉
Hulk'la Uba'nın videolarını izlemeni tavsiye ederim Burak 😀
Stock olarak kıyaslaman için buraya arabalar yazıyorum İsmail kıyasla 😀Şöyle birşey var; Cupranın typer'ı geçtiğinde bahsedince ''Cupra Turbolu,diğeri atmosferik'' deniyor.Eğer bu iki araba kıyaslanıyorsa kimin ne kullandığı beni ilgilendirmez.İki şekilde bakarım karşılaştırmaya; Stock karşılaştırma,not stock karşılaştırma... Stock olarak leon 1p cupra her türlü typer'ı geçer.Oynanmış olarak iki arabada aynı şeyler yapılsın yine cupra geçer.Derseniz cai+eksoz ile typer geçiyor; O zaman cupra da cai ve eksoz yapsın o zaman noluyor bakalm 🙂
O ne demek Alp yaa 😀 Komikleşme. Arkadaşın takmıyo diye şimdi Type-R kötü araba mı oluyo..Leon Cupra sahibi arkadaşlarımız Type R ları takmıyor bile. Kendi araçlarından eminler ispatlıyacak birşeyleri yok..
Hulk'la Uba'nın videolarını izlemeni tavsiye ederim Burak 😀
Atmosferik araçla aşırı besleme araçların aldığı gücü kıyasladığının farkında mısın Alp 😀 ?Tayyar hayranları hava filtresiyler 17hp alıyor diye övünüyorlar ama Cupranın 18.6hp aldığını bilmiyorlar..
Her Cupra'yı geçecek bir Type-R bulabilirsin. Ama her Type-R'ı geçecek bir Cupra bulamazsın İsmail 🙂Aynen ahmet abi ben de onu demek istiyorum.Geçince bişe yok geçilince ''Zaten turbolu''...