Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

cupra tampon arayanlar???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
arkadaşlar servis aradı beni elinde 2 adet cupra tampon varmış TR'de yoktu bunlar ya geldi yada bir şekilde temin etti. Kocaeli keleşler oto yetkili servis ve satış.. İsteyenler vardı bi kaç kişi bilgileri olsun... fiyat sormadım ama yaklaşık 1.100 tl gibi sanırım..
 
Fiyatına bakılırsa tampon makyajlı kasanın.
 
evet :) makyajsız kasalar 150 TL daha avantajlı, bilmeyenler için bu fark öndeki logodan kaynaklanıyor makyajlı taktırmak isteyenler logoyuda değiştirmesi gerek
 
ön tampon için mi fiyat, arka ? , bide sisler üstündekiler mi kalıyor ve boyasıyla birlikte mi bu fiyat?
 
kopmle herşey dahil ön tampon fiyatı
serbay bey boya işçilik dahil mi bu fiyata? sizin tamponunuzla birebir mi(sizinki fr çünkü) yoksa ızgaranın altında delik olan cupra modeli mi? ben mesela konya'Da aracı alırken taktıracaktım ve 1500-2000 tl fiyat çıkardılar. eğer 1100 full fiyatsa düşünülebilir. cevap bekliyorum sizden.
 
Boya, işçilik dahil bu fiyataysa kesinlikle kaçırmayın.
 
zaten normalde o fıyata gelıyor arkasıda yaklasık 1000 kusur lıra cıvarında oluyor toplam on arka 2250 gıbı bır rakamdı ben en son sordugumda
 
Fr ile cupra tampon fiyatları aynı. Ön tampon 1.200 TL civarı arka tampon 950-1.000 TL civarı yaklaşık olarak.. Bilginiz olsun isteyen olursa yardımcı olabilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt