TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
abi modelleri yazım eve geçince şimdi dışardayım 🙂
4 tanesini 1326'liraya aldım tanıdık bir lastikçiden ve tanesi 330 liraya geliyor. Sanırım daha ucuza bulması imkansız. Servisten almadım bende zaten 😉 Liste fiyatı da 387 lira. Türkiye geneli bu böyledir bayiler kendi iskontosunu yapar daha uyguna verir. Ama 4 tanesini 1300'den aşşağıya bulmak çok zor. Ender abi bana haber verirsin ben konuşurum aldığım yerle 😉
Not: Ben Murat, siteden kendimi banlattırdım ders çalışayım diye, en ufak arada yine siteye giriyorum 😀 bu arkadaşın nicki üye olmuştu ama pek aktif değil kendisi sadece takip ediyor 🙂
abi jant modellrini resimlerin üstüne yazdım
goodyear asimetrk 2 kullanıyorumAbi servis bana 380 dedi, tanıdık bi lastikçiyle konuşmuştuk 4 tanesini 1326TL'ye aldım 🙂
Edit: Abi lastiğin liste fiyatı 387TL. Servisle haşır neşir olduğumdan mıdır nedir İyi fiyat veriyorlar, Bridgestone Adrenalin RE002 içinde bayi 325TL fiyat verdi servis 330'a veririz dedi 🙂
ya ben bide yumuşak değilde sert halini seviyorum, spor hissi veriyor o yüzden olabilir. Ama sertleşmedi araç tahmin ettiğim kadar 🙂 Senin lastikler ne ki?
abi karar verdinmi ????