Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tabiki C5, ama hidropnöramik süspansiyon olması şartıyla..
mercedes kullandık laf yok, tek sıkıntı arkadan çekişli olması zira acayip atıyor arabayı yağmurlu havada bile sıkıntı yaşıyorduk. Alfa ve volvoda iç görüntü sıfır. Az önce renault bayinden geldim TR'ye üretilmiyormuş artık laguna coupe.. O yüzden vazgeçtim gibi birşey. Kaldıki C5 bakalım ya nasip..
mercedes kullandık laf yok, tek sıkıntı arkadan çekişli olması zira acayip atıyor arabayı yağmurlu havada bile sıkıntı yaşıyorduk. Alfa ve volvoda iç görüntü sıfır. Az önce renault bayinden geldim TR'ye üretilmiyormuş artık laguna coupe.. O yüzden vazgeçtim gibi birşey. Kaldıki C5 bakalım ya nasip..
C5 i düşünürken üç hatta 4defa düşün ve bence fransız dizele girme kardeşim tercih senin tabi.......key: o paralar bu arabalara verilmez...key: