Citroen C5 vs Renault Laguna Coupe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
laguna coupe renaultun şimdiye kadar yaptığı en güzel araba.
yeni C5 de citroen in yaptığı en güzel araba. ikiside çok hoş görünüyor. ama ben ikisinede 70.000 üzerinde paraları vermem. 3.20 d alınır yaw o paraya.

2 senedır laguna kullanıyorum c5 ede bakmıstım ama c5 nedense bıraz kotu gelmıstı ... renault servıslerı rahat onu degıstır bunu degıstır dedınmı hıc sormadan rahatlıkla garantıden degısıyorlar laguna coupe ayrı bı arac tabı ıcı normal laguna ıle aynı klasık fransız hastalıgı tıkırtılar oluyor olmuyor dııl ama halledılebılıyor hemen servıste 3 sene garantısının olmasıda avantaj .. 2.0 dci motor cok ıyı bı motor ozellıkle pejonun 2.0 hdi motorunda problemsız bır motor problemsız bır sanzuman goruntu ıtıbarıylede laguna derım .. he şu var bu fıyata 0 alırısınız onuda belırteyım ıkıncı elde daha hesaplıları var. ozellıkle renault2 ye bakarsanız bulursunuz yardımcıda olurum bulmanızda benle ırtıbata gecersenız

Hayatımda bir kez olsun , bir saab sahibi olmak ya da sürmek test etmek istemişimdir çok merak ediyorum 🙂 , bi türlü nasip olmadı 🙂

bizim ortakta 2 tane var çok zevkli bir olay belirteyim 🙂 bu fiyatlarada alınp zevkle de binilirler

illa dizel alacam diyede şartlanma bence Serbay. bugün 3.52 den eurodizel aldım. içime oturdu valla. yakında eşitleneceğe benziyor benzinle

laguna coupe renaultun şimdiye kadar yaptığı en güzel araba.
yeni C5 de citroen in yaptığı en güzel araba. ikiside çok hoş görünüyor. ama ben ikisinede 70.000 üzerinde paraları vermem. 3.20 d alınır yaw o paraya.

Citroen C6'ya bi bak derim Abi 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt