Chip tuning hakkında ?

araca özen göstermiyosa sorun yaşaması için yazılıma gerek yok ki..
yakın zamanda bazı parçaları bagaja atıp servise çektirir aracını.. 😉

emrenın hadırladıgı eskı seylerdı 😀😀 sımdı ole degıl ekonomı yapıyorum 😀 gerektıgınde basıyorum o eskıdendı dıfransıyel patlatana kdardı 😀 hem yenı araba basmıorum ole

145-150hp 1.5 DCİ için çok çok iyimser geldi bana. Sizin bassettiğiniz o transporter T5 ler 2.5 motor. Ayrıca chip tuning yapılan 1.9 TDI larda max. 140-145 hp elde edilirken, 1.5 DCİ da o hp nasıl elde edilecek onu anlamadım. He elde edilir edilmesine, açarsın turboyu, pompayı, enjektörü sonuna kadar elde edersin. Ama o araba ne kadar dayanır bilinmez..

145-150hp 1.5 DCİ için çok çok iyimser geldi bana. Sizin bassettiğiniz o transporter T5 ler 2.5 motor. Ayrıca chip tuning yapılan 1.9 TDI larda max. 140-145 hp elde edilirken, 1.5 DCİ da o hp nasıl elde edilecek onu anlamadım. He elde edilir edilmesine, açarsın turboyu, pompayı, enjektörü sonuna kadar elde edersin. Ama o araba ne kadar dayanır bilinmez..

Evet hacim de var işin içinde.Dediğim gibi ben 1.9 110hp aracıma 140'ı maximum değer olarak görüyorum.Bence 1.5 araba için 150hp fazla.Alınmaz değil; alınır ama ne olur ne olmaz meçhul oLur.

130-135 arası hp 270-275 nm tork da sağlıklısı olur bence..

söle acıklayım motor hacmı ıle alakası yok bu olayın bıde bu 1.5 dci o bılınen meganelarla aynı motor degıl 1600 cc hacmınde eskısı gıbı 1500 cc degıl . zıncırlı sıstem var . bu motora tunıng yapan fırmalar zaten cıkarıor bu guclerı 110 hp arac 1.5 dci 120 hp ı gecmeyeım dıye bıse yok .. 1.5 cdti astradan orjınal 90 hp ı 120 hp yaptık gayet memnunuz hıc bı problemıde yok aracın

alp araç yapılmış bindik diyoruz inanmıyorsun 🙂 çok merak ediyorsan cemal abi ile görüştüreyim seni. şafağın aracı yapan kişi 🙂

zincirli sistem nedir. ??
trigerden mi bahsediyosun..

muhtemelen vardır elinde bir kağıtla geziyordu şafak

Emre bu olabilir mi dyno kağıdı?

t5chip.jpg

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt